2019-01-28
今曰同屋企人去左尖沙咀行街shopping,到左夜晚唔知食乜,一人一個意見,諗諗吓不如食放題,之前食過旺角間日悅極尚放題都覺得好唔錯,今次就近試尖沙咀。首先一入眼中間位置放滿晒野食,有新鮮海鮮,沙律吧,涼盤,甜品,湯水,2邊是座位,方便客人係中間攞野食,位置都好闊落,傾計都方便。食放題最緊要總類要多,樣樣野都要新鮮,我地叫左刺身,好新鮮,好鮮甜,同埋厚度適中,食多2轉刺身就值回本啦。熟野食方面都唔執輸,我地叫左好多炸野食,又唔會炸到干身,d嘢食都好入味,雖然唔可可以樣樣試,但試過都好味道。驚喜環節竟然店員通知大家排隊攞乳豬,師傅即場切,個皮都好脆,又香口,我地攞左2份嚟食。最後當然要食至愛的movenpick雪糕做為今餐的結束,好少放題有呢個雪糕,今晚真係驚喜連連,讚!
涼盤
卷物