2021-04-05 38 views
星期六喺尖沙咀想食早餐,經過金馬倫道街頭,竟然比我見到有魚蛋粉食,門口仲寫住撐港人有外賣優惠,咁有良心,即刻拉住個friend衝入去!舖頭環境好似舊式粉麵店,好local,勁有街坊feel,價錢公道,食碗粉都唔使$50 ,喺尖沙咀嚟講都算便宜!小朋友才做選擇,我就叫咗碗最多餸嘅四寶米,跟餐加油菜同凍啡。朋友就叫碗牛雜米同凍檸茶。四寶米魚皮餃、魚蛋、豬肉丸同埋墨魚丸,估唔到魚皮餃同魚蛋都有兩粒,性價比絕對高!魚皮餃食落煙銀蛋牙,魚蛋就係潮州白魚蛋,淋身果隻!跟餐加個碟生菜都好大碟,同朋友share食都食唔晒!買單仲唔使$90 ,真係好抵!

2021-03-27
$45 (Breakfast)