係social media到見到唔少人介紹呢間餐廳🍴於是喺正尖沙咀行街就過黎呢度食個dinner✌️場地空間感非常大,適合開party/情侶浪漫約會/親子聚會/生日派對等等,亦都歡迎毛孩到來🐶🐱🐰🎉,環境亦都好好,對面望向尖東燈飾夜景🌃, 環境靜靜哋,可以頃到偈👍 同埋呢間餐廳主打用全天然無激素肉,而且蔬菜大部份係由自家種殖香草!·🤍香橙煙鴨胸🍊 $188前菜黎講都比較清爽,鴨胸唔會好油膩;配上香橙特別開胃!👍·🌟白酒煮大蜆配蒜蓉包🧄🍞 $298每一隻蜆都勁飽肉、好肥美!非常鮮!好似跌左落海咁😂 連埋蕃茄一齊煮,味道酸酸可口。另外,蒜蓉包搽滿蒜蓉牛油,味道香濃之外,亦都烤得好香脆!·🌟鮮帶子檸檬意大利飯配黑松露醬 $328我自己最推薦呢道菜😌 本身自己好鍾意黑松露!😍 呢個飯煮得好creamy、濃郁得黎可能因為加左檸檬汁,所以唔會太膩!作為risotto黎講,個人覺得可以去到90分,米飯仍然保留到口感,配上新鮮日本帶子,稍微煎過下,非常鮮甜。·🤍Tange Rouge Mocktail🍓🍷$78 & True Blue 🍷$78勁得意既提子同草莓soda!冰塊造型太得意了🐻🌹好適合打卡!

🤍香橙煙鴨胸🍊 $188
前菜黎講都比較清爽,鴨胸唔會好油膩;配上香橙特別開胃!👍

🌟白酒煮大蜆配蒜蓉包🧄🍞 $298

🌟鮮帶子檸檬意大利飯配黑松露醬 $328

勁得意既提子同草莓soda!冰塊造型太得意了🐻🌹好適合打卡!新鮮藍莓、提子、檸檬汁,連埋soda,非常fresh!👍 不過糖漿有少少甜,可以落少啲啲或者分開上😌

人均:$500+
`
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑