平時係夜晚先上去飲嘢,今日早咗上去,食左西餐,呢個價錢真係超超超高質🔥🔥🔥個雞翼嘅脆皮真係做得好好,可以話好食過麥當勞😂入邊仲要勁多汁😍同埋個炸魷魚都好好食,加咗山椒,食落冇咁油膩🙂‍↕️兩個意粉都好高質,呢個價錢食到呢個質素,喺香港都好難搵😣尤其是味噌雞肉意粉令我嘅意外,小小鹹香加忌廉,上面仲加咗啲紫菜碎,估唔到成個味道都好平衡,幾出色!我哋仲嗌咗個豬手,點知勁大隻😂豬手皮脆肉嫩,4個人食岩岩好!呢間啲mocktail都好好味,有杯叫Forest係酸甜薄荷味,好清新好開胃🍋同場見到有爐端燒師傅現場燒,下次可以再上嚟試吓,今次真係太飽,但一間餐廳可以食2個菜系真係好surprise ,值得推介!

同埋個炸魷魚都好好食,加咗山椒,食落冇咁油膩🙂‍↕️

蒜香忌廉味噌雞肉意粉
黃金鹹蛋軟殼蟹意粉
山椒鹽酥炸魷魚
避風塘脆炸雞翼(五隻)
西班牙鹹豬手
2024-10-29
$300 (Dinner)
蒜香忌廉味噌雞肉意粉
黃金鹹蛋軟殼蟹意粉
山椒鹽酥炸魷魚
避風塘脆炸雞翼(五隻)
西班牙鹹豬手
  • 避風塘脆炸雞翼(5隻)