尖沙咀超抵食雞煲海鮮火鍋放題,近百款火鍋配料選擇😍🔻雞煲海鮮火鍋放題 💰198🌟好耐冇食過雞煲火鍋放題,最近同朋友去左尖沙咀食,位置都幾方便,地鐵站隔離,仲有好多圓檯,啱曬一大班朋友😍食完雞煲後,餐廳會再俾唔同湯底我地選擇,特色湯底有胡椒豬肚湯、皮蛋芫荽湯、花雕醉雞湯、川芎天麻魚頭湯、椰子滑雞湯等☺️有近100款配料,例如手切肥牛、滑牛肉、金錢牛𦟌、手打蝦丸、手打墨魚丸、九肚魚、海蝦、脆鯇片、白鱔片、吊桶仔、自家制白松露水餃、韭菜餃等近百款選擇,食材幾新鮮,特別係啲牛肉好靚,鵝腸都唔會有苦澀味,海蝦好生猛,肉質緊實,唔會霉👍🏻最緊要係呢度order完上菜超快,幾分鐘就黎到,完全唔驚檯面冇野食🙈最後仲可以自己擠雪糕🍦我加左超多爆爆珠,正😝
尖沙咀超抵食雞煲海鮮火鍋放題,近百款火鍋配料選擇😍

🔻雞煲海鮮火鍋放題 💰198🌟

最後仲可以自己擠雪糕🍦我加左超多爆爆珠,正😝
  • 手切肥牛
  • 生猛海蝦