<尖沙咀隱世高質串燒居酒屋>🤩尖沙咀山林道一向多美食, 這間<Tori Tori> 日式串燒店位於山林道的一條隱世巷子中, 其實只要細心留意就好易見到😬 裝修好有情調又精緻, 絕對好適合三五知己放工黎食飯聚一聚.餐廳有丼飯定食套餐, 及多款串燒選擇🤩我揀左個$188套餐, 包括有<安格斯牛舌芯温泉蛋丼> + 月見免治雞肉棒 + 梅酒~ 丼飯份量超大, 牛舌有口感而且份量多, yummy 😋 其實仲有超多款丼定食可以選擇架.😍另外亦order左以下串燒, 即叫即燒, 所以每道串燒都新鮮熱辣辣特別惹味~ 明太子雞翼 ($68/3串)~ 雞皮串 ($48/2串)~ 五花腩荔枝卷 ($48串)~ 燒黑毛豬頸肉串 ($58/2串)~ 明太子翠肉瓜 ($28)整體食物高質, 價錢亦相當合理性價比高, 絕對值得回頭再食👍🍢餐廳: Tori Tori @toritori.hk🍄地址: 尖沙咀山林道6號地下B號舖
<尖沙咀隱世高質串燒居酒屋>🤩

~ 明太子雞翼 ($68/3串)
~ 雞皮串 ($48/2串)
~ 五花腩荔枝卷 ($48串)
~ 燒黑毛豬頸肉串 ($58/2串)
~ 明太子翠肉瓜 ($28)

🍢餐廳: Tori Tori @toritori.hk
🍄地址: 尖沙咀山林道6號地下B號舖
2024-12-12
$200 (Dinner)