2024-03-22 49 views
位於尖沙咀韓國街嘅呢間韓式燒烤店簡直係肉食愛好者嘅天堂!🥩😍🤤免費前菜🥬佢地嘅免費前菜同生菜有六款 款款都好豐富 可以見到佢地嘅用心😍牛肉拼盤💰$530牛肉拼盤係呢間韓式燒烤店嘅招牌菜之一 份量非常慷慨🥩🥩🥩:1. 牛肉眼:牛肉眼係我嘅最愛😍 係好優質嘅肉單位 肉質好嫩滑 有啲脂肪紋理 口感好豐富 有濃厚嘅牛肉香味💯2. 牛肋骨肉:呢個部位嘅牛肉有啲嚼勁 肉質鮮嫩多汁 仲有啲油花 增加咗口感😚3. 肩胛肉:肩胛肉係牛肉拼盤嘅經典選擇之一!佢有豐富嘅肉汁同鮮美嘅口感 肉質好細嫩 入口即化🤤4. 板腱肉:板腱肉脂肪少 肉質結實 帶有濃郁嘅肉味😋唔同部位嘅牛肉經過燒烤會釋放出誘人嘅香氣同美味 完全滿足到肉食愛好者嘅味蕾😋 加埋店家特製嘅泡菜湯 非常滿足💯💯水冷麵💰$80食燒肉食到熱辣辣 我哋梗係要叫返個清爽爽口嘅水冷麵 麵條夠彈牙 絕對係解暑嘅首選🍜南대門cuisine📍尖沙咀金巴利道75號東南大樓地舖

免費前菜🥬

牛肉拼盤💰$530