2024-08-04
♨️Playa de Papagayo 尖沙咀河內道普基商業中心地下N3號舖@papagayohk ❤️今次嚟到尖沙咀河內道嘅酒吧街食晚飯,最鍾意酒吧就係有主餐食而唔係就咁齋送酒嘅snacks, 細心睇佢Menu食物及飲品都種類繁多,絕對係選擇困難症,樣樣都想食底下今次都叫咗幾多款,再嗌返兩杯Cocktail慢慢坐咗一晚👍🏻🔷Fine De Claire 隻蠔幾清新爽口怡人🔷Deep Fried Oyster六隻炸蠔入口Juicy,重蠔味🔷Spicy chicken wings 大大碟以為得六隻,原來係x2=12支,超炸超好食🔷Seafood Risotto 一上枱咁多海鮮直程見唔到啲飯,大大隻蝦超吸引,意大利飯處理得幾好軟硬適中,合我口味🔷Australian Striploin Tagliata Style 已切片西冷牛扒唔使自己慢慢鋸,超多片,已經好飽之下食吓食吓又食晒,原因係「好味」🔷Sweet Sunset🔷Peachy Licious 兩杯Cocktail都好清新唔太甜,又有啲酒香,對我嚟講算調得幾好食物:8.5/10抵食:8.5/10環境:8/10。。。#香港美食 #香港美食
尖沙咀河內道普基商業中心地下N3號舖
@papagayohk
🔷Fine De Claire
隻蠔幾清新爽口怡人
🔷Deep Fried Oyster
六隻炸蠔入口Juicy,重蠔味
🔷Spicy chicken wings
食物:8.5/10
抵食:8.5/10
環境:8/10
。
#香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推薦 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodblogger #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodiegram #foodielife #食在尖沙咀 #尖沙咀美食 #探店 #探店美食 #探店分享 #酒吧餐廳 #酒吧餐廳推薦 #蠔 #cocktails #chilldinner