2019-03-14
今日同姐妹食完飯, 就決定食埋個甜品先交人!特登黎K11 呢間食Pancake 專門品!老實講自己本人一早已經食過Original Pancake 同 All-day Breakfast Pancake, 如果你係第一次黎, 我就好強烈推介以上兩款啦.今次黎就想試下新野! 分別叫左Caramel Apple Souffle @ $95, Berry Cheesecake Souffle @ $95提提大家呢到係有每人最低消費, 叫一樣食物OR飲品就得Caramel Apple Souffle 真係好好食!!! 食完都已經飽飽地..另外Berry Cheesecake Souffle 就真係好甜... 可能我本人唔係太好士多啤梨. 上面既係Cheesecake 碎, 如果多返D就可以同士多啤梨醬中和得好D啦!環境方面, 我就鐘意坐BAR台多D, 2/4人台相對比較窄, 貼心既係有準備一個竹籃俾你將手袋放係櫈底!
特登黎K11 呢間食Pancake 專門品!
如果你係第一次黎, 我就好強烈推介以上兩款啦.
今次黎就想試下新野!
提提大家呢到係有每人最低消費, 叫一樣食物OR飲品就得
Berry Cheesecake Souffle
Caramel Apple Souffle
貼心既係有準備一個竹籃俾你將手袋放係櫈底!