2023-07-26
呢間串燒已經食過好多次 係正尖沙咀地理位置幾好 方便得來環境又舒適 佢冇限時傾耐啲都唔怕。食物方面嘅選擇有好多 除咗串燒佢仲有啲小菜,我哋今日就揀咗 麻辣烏雞 店員推介夠晒滋補,食落味道好似雞煲咁 好好食 入邊仲有好多蟲草花。另外,仲叫咗麻辣三兄弟 有陳皮魚蛋鴨血同埋水魷。味道同雞煲係有少少唔同嘅,可以有咁多唔同嘅款式,但係又唔會話一樣味道 做得唔錯。串燒方面叫咗必點嘅蒜蓉燒茄子 雞翼 雞軟骨 牛舌 同埋有一個好特別嘅芝士響鈴。嗰份響鈴真係做得唔錯 感覺上好高難度 我夾起嘅時候響鈴都會碎 但係師傅做完係好完整嘅,芝士一咬就流晒出嚟好足料。雞翼燒得夠乾身個皮好脆。宜家餐廳仲做緊優惠,星期一至日都有優惠,每一晚都唔同。星期一&星期日就係最抵,全單有七折🙌🏻🙌🏻🙌🏻
雞翼燒得夠乾身個皮好脆。