2023-06-02 247 views
正門參考日本古代神社嘅設計,竪立咗幾個日式鳥居⛩️,營造出一條通往神殿慶典嘅隧道。而且坐窗邊位可以飽覽維港景色🤭打卡一流📸📌31/5前 經OpenRice訂座,Lunch set 第二位半價大家快啲把握機會啦❕❕❕✍🏻Lunch set包括: 豆腐麻醬沙律、溫泉蛋🥚、御飯&味噌湯最驚喜係豆腐麻醬沙律嘅豆腐真係勁嫩滑,而且溫泉蛋🥚有好濃蛋香🤤🔸雜錦刺身沙律 💲128榮升為我哋最愛❤️‍🔥沙律,入面嘅三文魚、吞拿魚、帶子、三文魚子、沙律菜全部都好新鮮,而且份量十足,完全高性價比 🔸幸福串燒七盛合 💲288 嚟到居酒屋一定要試吓佢哋嘅串燒,七盛合包括極上牛舌芯、雞翼、雞腿肉、免治雞肉棒、豚肉串、冬菇&秋葵,樣樣都好出色,口感鮮嫩多汁,完全唔會dry❣️🔸鱈魚西京燒 💲188鱈魚係用西京漬醃製,味道甜甜地,魚肉好滑缺點: 得2舊真係唔夠喉🥺

大家快啲把握機會啦❕❕❕

🔸雜錦刺身沙律 💲128

🔸幸福串燒七盛合 💲288

🔸鱈魚西京燒 💲188
鱈魚係用西京漬醃製,味道甜甜地,魚肉好滑
缺點: 得2舊真係唔夠喉🥺

雜錦刺身沙律
幸福串燒七盛合定食
鱈魚西京燒定食
2023-05-28
$300 (Lunch)
雜錦刺身沙律
幸福串燒七盛合定食