2021-07-13
尖沙咀都好多樓上bar,呢到平時除左飲野仲有做午餐同晚餐,位置就係海港城對面,apple store 隔離,好容易搵經典芝士牛肉漢堡配炸薯條🍔 $158漢堡包用左黑炭芝麻包底,比較有特色。入面仲夾左一隻煎蛋🍳、煙肉🥓、芝士🧀同生菜🥬材料好豐富。牛肉漢堡扒好厚同嫩,仲有好多肉汁,中間帶少少粉紅,如果煎熟多少少會更perfect蟹肉意大利飯🦀 $168超推介呢個!黎到嘅時間已經聞到好香嘅奶油味,質地濃郁,米粒整得啱啱好,食落有半熟嘅口感!飯入面仲有好多蟹肉,同蟹籽同滑子菇🍄,成個味道好夾!令人想一啖接一啖食落去呢個Risotto 我俾🌟🌟🌟🌟🌟心太軟朱古力蛋糕配雪糕 🍨 $78本身係可以揀朱古力/雲呢拿雪糕,但因為缺貨所以轉左Cookie and Cream,心太軟整到熱辣辣,一切開就有好濃厚嘅朱古力流心🍫,夾埋雪糕食,熱熱地再加一球冰凍嘅雪糕,好滿足🤤Bubble Bee🐝🍹$118呢杯cocktail 有菠蘿、青檸、接骨木花同荔枝成分係入面,酒味相對冇咁重,好有果香味,非常易入口,如果唔係成日飲開酒可以點呢杯Keroro🥝🍸$118呢杯個名叫埋Keroro,成杯都係綠色💚入面就有奇異果
經典芝士牛肉漢堡配炸薯條🍔 $158
蟹肉意大利飯🦀 $168
呢個Risotto 我俾🌟🌟🌟🌟🌟
心太軟朱古力蛋糕配雪糕 🍨 $78
Bubble Bee🐝🍹$118
Keroro🥝🍸$118
呢杯個名叫埋Keroro,成杯都係綠色💚入面就有奇異果同蘋果汁,酒味相對Bubble Bee 果杯較濃,另外仲帶一啲甜甜酸酸嘅果味
同朋友黎慶祝生日/節日慶祝都係一個唔錯嘅地方,酒吧入面都好有格調,而且食物質素都唔錯,位置亦都係市區中心