最中意就係有特色環境嘅餐廳架啦~ 依間經過門口覺得好高級嘅西餐廳,原來佢個午餐set好抵食架~ 趁有機會就去咗試試佢 ! 首先原來入面都有幾多打卡位,特別中意對住街嘅開放式位置,光線最靚!仲有好多小盆栽做裝飾,做小道具就啱曬 ~ 開放式位置隔離嘅大枱都幾靚,真係幾有庭院嘅感覺~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸/5 Environment :📸📸📸.5 /5 Price 💰Special Set 美國頂級天熱穀飼翼板牛扒 —— $128牛扒好厚實唔會係薄薄一塊,切開非常完美嘅淡紅色,仲非常juicy 添~ 點小小鹽而且好夠味,至於意粉係橄欖油炒意粉,唔會搶咗牛扒既風頭, 重要係唔會太油,幾推薦大家叫架! 拿玻利意大利麵 —— $49 (午餐第二份半價! )意粉超足料!Bacon 好大舊而且有不少蔬菜例如紅椒同蕃茄~ 而且意粉茄味好重~ 不過我覺得有啲鹹,適合重口味嘅朋友~ 套餐仲包埋湯同沙律~ 表現都正正常常~ 推薦值: ⚜️⚜️⚜.5 /5 想食高質嘅西餐lunch 記得來依間! 而且食8次lunch set (儲印花) 就可以free 一次架啦

打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸/5
Environment :📸📸📸.5 /5

Price 💰

拿玻利意大利麵 —— $49 (午餐第二份半價! )

套餐仲包埋湯同沙律~ 表現都正正常常~

推薦值: ⚜️⚜️⚜.5 /5
想食高質嘅西餐lunch 記得來依間! 而且食8次lunch set (儲印花) 就可以free 一次架啦~ 幾適合附近返工嘅上班族👩‍💼

-Useful tags for you 💓
#tthkhotspot #tthkdining

2021-03-25
$100 (Lunch)