2023-02-23
平時去尖沙咀都比較少過嚟呢頭 而且樓上鋪真係要專登搵先發現到 朋友話想試下呢間居酒屋 於是就約埋一齊去試🤭六點左右去到 天未黑 有落地大玻璃 可以望到出面個景 幾寫景😚近門口有個大屏幕keep住播片 仲有啲好relaxing嘅音樂 店員又好親切 成餐飯都食得好舒服☺️🥗雜錦魚生沙律 💰108三文魚 吞拿魚 油甘魚🍣三款刺身都鮮甜肥美 而且切得大大件 份量都足夠 沙律菜嘅醋味會較酸 蕃茄仔青瓜等配菜都爽口🍜䲞魚湯牛肉烏冬 💰128魚湯好鮮甜 食烏冬之餘仲可以飲埋個湯 烏冬彈牙 牛肉份量唔算多 娃娃菜好甜 仲有昆布 金菇 紅蘿蔔絲等等🍙碎蔥吞拿魚小卷 💰128六小件飯卷 鮮嫩嘅吞拿魚加上香蔥 整體味道唔錯 如果可以大粒啲就好啦🤣🥟豚肉餃子 💰78餃子個皮唔係煎到好脆嗰種 香口但唔燶👍🏻餡料好足料好爽脆 🫔原味玉子燒 💰48玉子燒有冷熱兩款 我哋揀咗熱食 甜甜哋又好有蛋香味🍹柚子燒酌梳打 💰68柚子味重 苦澀中帶點燒酒勁 可以一試🍹日本乳酸梳打 💰58乳酸味道較淡 唔會好甜🔔另設加一
🥗雜錦魚生沙律 💰108
雜錦魚生沙律