同朋友食飯覺得唔夠喉就係和你eat個app到搵下尖沙咀有無串燒食 之後就搵到呢間東京食堂 點知佢係係一個大廈入口巷仔裹面 (X公廁附近) 見到個地理位置同個店面真係有種日式隱世美食店既感覺*睇google map朋友怕食串燒食到個身有味所以就坐左露天坐位因為我地已經食左正餐 所以主打食串燒小食🍢~蒜香雜菌炒野菜 ($36)少鹹 不過好香蒜味同香料味 如果配埋碗白飯就岩啦🙊雞泡魚乾 ($48)竟然48蚊就食到咁大塊魚乾 其他餐廳閒閒地都要7/80蚊先食到 完全係佛心價錢🙆🏻‍♀️鐵板牛舌 ($46)呢個牛舌係一粒粒 而唔係平時一片片咁既 食落好有咬口多汁 🤤推燒菠蘿 ($20) 必點!!!菠蘿上面有一層焦糖 咬落去嗰下仲會爆汁 真係好好食!😻😻😻下次黎要試下鰻魚飯同壽喜燒😋
*睇google map

朋友怕食串燒食到個身有味所以就坐左露天坐位
因為我地已經食左正餐 所以主打食串燒小食🍢~
蒜香雜菌炒野菜 ($36)
少鹹 不過好香蒜味同香料味 如果配埋碗白飯就岩啦🙊
雞泡魚乾 ($48)

鐵板牛舌 ($46)

燒菠蘿 ($20) 必點!!!
菠蘿上面有一層焦糖 咬落去嗰下仲會爆汁 真係好好食!😻😻😻

下次黎要試下鰻魚飯同壽喜燒😋
$70 (Last Night Supper)