大推大推私藏居酒屋💛標榜用1200度高溫備長炭火烹調,可以鎖住肉汁同保留燒物口感彈性🔥平日晚上都爆滿,一進店就好似置身日本居酒屋,小小店面+ U字型開放式廚房設計 + 微暗嘅光線,超好氣氛!強烈推薦大家坐吧檯,可以睇住師傅用心不停燒,夠哂風味😍串燒menu選擇多樣化,仲有超過200種日本各地精選日本酒🍶放工同朋友嚟小酌一番食宵夜正全部員工勤快有禮,不時望下我地有咩需要,適時同客人互動態度好nice👍🏻 ⬇️⬇️昭和風海報有feel!好啱打卡🍢明太子醬栃尾油揚店家招牌之一,估唔到喺香港都可以食到新潟県佐酒名物!雖然賣相其貌不揚,呢個必點🏆厚身豆腐卜脆皮,入面軟綿綿,雙重口感好掂,配明太子醬鹹香好好味🤤🍢牛小排牛味相當濃厚,口感軟嫩🍢牛舌厚身又燒到啱啱好唔乾,juicy😍🦑醬燒魷魚筒非常大份,入口柔軟,份量夠兩人食,性價比真係好高呀~🥢燒明太子燒到邊位脆脆地,鹹香惹味度100,配啤酒非常啱key🍢春菊牛肉卷 春菊陣草青香夾牛肉好夾,塊牛肉仲要好多肉汁🤤難怪係人氣串燒,見隔離左右都叫🍢萵苣豚肉卷呢度嘅食材配搭真係有一手,萵苣配豚肉又係好死夾!🍢鰻魚串新鮮肥美,個皮燒得好香,咬落去啲肉好彈牙🐐羊

強烈推薦大家坐吧檯,可以睇住師傅用心不停燒,夠哂風味😍

⬇️⬇️昭和風海報有feel!好啱打卡

🍢明太子醬栃尾油揚
明太子醬栃尾油揚

🍢牛小排
牛味相當濃厚,口感軟嫩

🍢牛舌
厚身又燒到啱啱好唔乾,juicy😍

🦑醬燒魷魚筒
非常大份,入口柔軟,份量夠兩人食,性價比真係好高呀~

🥢燒明太子
燒到邊位脆脆地,鹹香惹味度100,配啤酒非常啱key
燒明太子

🍢春菊牛肉卷

🍢萵苣豚肉卷
呢度嘅食材配搭真係有一手,萵苣配豚肉又係好死夾!
春菊牛肉卷 +  紫蘇墨魚卷

🍢鰻魚串
新鮮肥美,個皮燒得好香,咬落去啲肉好彈牙

🐐羊扒
超厚身,羊味夠香,夠腍好易咬,燒得好!

🍜牛肉湯烏冬
係朋友嘅飛佛三扒兩撥已經食晒~我都有黐食幾啖,烏冬唔係嗰啲cheap cheap烏冬嚟🤓

🍙飯團
鍾意飯氣攻心所以叫飯團🤣米粒口感剛好,醬油少少甜惹味又頂肚

明太子醬栃尾油揚
燒明太子