2021-08-10 599 views
其實我哋係想食tea, 見到呢間d cake好似幾吸引就黎試吓我地約得早,順便食埋lunch黎到只有一枱,我哋係第二枱😆 (其實已經一點)叫左以下三樣主菜share食:🔹慢煮黑豚鞍配黑椒汁 $188🔹牛肝菌意大利飯 $148🔹龍蝦意大利飯 $238🍹飲品要散叫,strawberries smoothie 唔會太甜,攪得都夠碎唔會飲到一粒粒冰飲茶既話佢哋個茶壺🫖好靚👉🏻味道係ok既, 雖然唔可以話係好好食但係都有一定水準👉🏻份量好少,我哋4個女仔基本上係每人一匙就無晒🤷🏻‍♀️豬胺🐽相對黎講算扺食🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️食完主菜之後我哋當然留肚試蛋糕🍰大約2點定2半左右開始坐滿,我地上左蛋糕之後,見到另一枱有個三層架上枱!! 點解我哋咁早嗌🥲 同埋店員都無俾呢個menu我地㨂...🍰揀左以下幾個蛋糕🍰:1️⃣榛子朱古力慕絲2️⃣意式蘋果批3️⃣朱古力合金歡4️⃣提拉米蘇🏆Tiramisu 係我㨂既,試左其他幾個蛋糕都係最鐘意呢個不過講真佢唔係好味到哇一聲,係正正常常,個樣幾靚仔既小蛋糕同埋下次黎我想食三層架tea set!雖然食蛋糕時已經有好長龍等緊位,不過都無催我哋走,算係幾好坐🙂===============
我地約得早,順便食埋lunch

黎到只有一枱,我哋係第二枱😆 (其實已經一點)

叫左以下三樣主菜share食:

龍蝦意大利飯
牛肝菌意大利飯

飲茶既話佢哋個茶壺🫖好靚
Strawberry smoothies

👉🏻味道係ok既, 雖然唔可以話係好好食但係都有一定水準
👉🏻份量好少,我哋4個女仔基本上係每人一匙就無晒🤷🏻‍♀️

榛子朱古力慕絲

意式蘋果批
朱古力金合歡

Tiramisu

Tiramisu 係我㨂既,試左其他幾個蛋糕都係最鐘意呢個
不過講真佢唔係好味到哇一聲,係正正常常,個樣幾靚仔既小蛋糕

同埋下次黎我想食三層架tea set!

======================
$270 (Lunch)
龍蝦意大利飯