2023-04-18
我上星期去左小清新cafe~ 未入餐廳已經搵到好靚嘅打卡位~餐廳分咗兩個門口一個係入去食嘢另一個門口係可以去做Spa嘅~•今次同朋友去咗食晚餐,揀咗一個五道菜嘅二人餐,呢個二人餐好抵食又豐富❤️沙拉神石榴帶子香草油紐沙律份量超大,上面嘅帶子又口又鮮味!🧡前菜蒜香牛油白酒煮一放低已經聞到好香蒜香牛油味,你再望吓啲蜆肉隻隻都肥嘟嘟㗎!💛百里香蜜糖芥末籽燒春雞💚紅菜頭肉明太子意大利飯煮食分別有兩款一個就係燒春雞分量十足即叫即整,面頭有勁香嘅芥末籽,隻燒春雞啖啖肉,而且啲肉好嫩滑!紅菜頭肉明太子意大利飯,個意大利飯加入咗紅菜頭,所以啲飯係紅當當嘅係咪覺得會唔好食唔係講笑啊,一入口超正,夠晒新穎!🍰 青檸菠蘿芝士蛋糕🧇朱古力牛角窩夫仲有兩款甜品兩款都勁好食,青檸菠蘿芝士蛋糕賣相勁靚,完全有小清新嘅感覺,而另外一款朱古力牛角窩夫甜味適中,唔會甜到漏!☕️伯爵茶•
未入餐廳已經搵到好靚嘅打卡位~
❤️沙拉
神石榴帶子香草油紐沙律
份量超大,上面嘅帶子又口又鮮味!
🧡前菜
蒜香牛油白酒煮