喺尖沙咀shopping完,想搵個地方坐低抖下飲杯野。發現咗呢間好型格嘅coffee shop。餐廳環境好闊落,而且裝修同燈光俾人好有氣派嘅感覺。店內環境清靜,坐位舒適。飲品選擇都幾多,餐廳主打咖啡之外,仲有茶、沙冰🍧、朱古力🍫、果汁🍹、Soda等等。食物方面有乳酪麥片、芝士蛋糕🍰、bagel等等。🥪 Smoked Chicken Feta Cheese with Cranberry Sauce勁大個包,職員細心切開兩舊方便食。雞肉口感嫩滑,有咸味,芝士同紅莓勁夾,食落好juice😋。🍧Smoothies -PASSION FRUIT(百香果冰沙)沙冰打到好幼細,入好好滑,同平時飲開嘅沙冰唔同。成杯嘢好大浸奶香味,酸酸甜甜,好似百香果乳酪咁,但係飲完又唔覺得滯。即刻打包兩杯番屋企比家人嘆下😚😚。

食物方面有乳酪麥片、芝士蛋糕🍰、bagel等等。