2023-09-18 345 views
話說早排返工嘅時候壓力好大,好想打個邊爐發洩吓😤所以就想同大佬一齊去尖沙咀呢一間熊本牛鍋打個邊爐,希望可以大食特食🤩🔻和風海鮮雞煲今次我哋叫嘅呢個皇牌黃牛套餐係會附送一個和風海鮮雞煲,一上菜嗰陣已經聞到好濃香嘅味道😛雞同海鮮嘅份量亦都相當足,有鮑魚,大蝦同蜆,真係食完個雞煲就滿足左一大半😍🔻頂級牛小排/牛肩胛/豚肉黎到打邊爐嘅主菜,當然唔少得主角牛小排同牛肩胛啦,當中我最鍾意嘅係牛小排🤩細細塊好快熟,入口順滑有牛味👍🏻另外豚肉亦都好爽好入味🤪重點係可以免費追加,真係食完又食🤤🔻配菜呢度有各式各樣嘅配菜,有我最鍾意油麥菜😘大佬好想食既炸魚皮,響鈴,魷魚,牛丸,烏冬等等緊梗係唔少得,真係揀完一輪又一輪😍食到我哋好飽🤗🔻飲品呢度嘅飲品非常多樣化,當中驚喜就係有忌廉鮮奶原味同士多啤梨味🤭出面好多食肆都已經冇啦,好彩呢度有,當晚飲咗三罐先夠皮😂大佬就咩都會飲吓有啤酒,夏枯草,蘋果茶等等👍🏻宜家熊本牛鍋仲推出會員獎賞計劃詳情記得要去熊本牛鍋社交平台睇👍🏻現凡當月生日嘅客人,只要透過WhatsApp提早預約同埋說明呢個優惠,要四人同行或以上,壽星仔就可以免費獲得$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐

🔻和風海鮮雞煲

🔻頂級牛小排/牛肩胛/豚肉

🔻配菜

🔻飲品

現凡當月生日嘅客人,只要透過WhatsApp提早預約同埋說明呢個優惠,要四人同行或以上,壽星仔就可以免費獲得$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐😍😍