今日來到尖沙咀一家好有意式風情的西餐食BRUNCH BUFFET,一坐低被人安排到坐海景位置,好有feel。當日店員仲好好服務為我哋送上2杯香檳慶祝週年。 ⭐出邊吧台放左好多任食的沙律、芝士、火腿和海鮮等等,而且每一款都好好味,火腿充滿咸香咩油脂感,配搭蜜瓜和芝士一齊食!⭐自家大利麵蛋麵+卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士呢道手工意粉好香濃,豐富辣香腸溶和芝士奶香,而且手工意粉的軟綿入味,富有口感,質感掛汁。⭐澳洲西冷牛排配芝麻菜沙律、番茄乾、巴馬臣芝士及陳年黑醋牛排煎恰到好處,剛剛好7成熟,口感軟嫩,配芝麻菜沙拉和巴馬臣芝士一齊食,口感特別,層次感豐富。⭐意大利芝士餅”配野莓及馬斯卡彭奶油呢道芝士餅,濃郁得黎又有野莓的酸甜,配馬斯卡彭奶油的香滑,好味。⭐《紅色激情》苦甜朱古力慕斯和百香果意式雪糕朱古力慕斯甜中帶著有點微辣,清爽而軟滑口感,令人滿足。

⭐自家大利麵蛋麵+卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士

⭐澳洲西冷牛排配芝麻菜沙律、

⭐意大利芝士餅”配野莓及馬斯卡彭奶油

⭐《紅色激情》苦甜朱古力慕斯和百香果意式雪糕
朱古力慕斯甜中帶著有點微辣,清爽而軟滑口感,令人滿足。