位於尖東有好多靚靚嘅西式餐廳,依家啱意大利菜就係其中一間,而且有露天座位可以望到海景!真係又Chill又寫意!😃同埋呢度嘅上晝同入夜後真係有好大嘅分別,午後嘅優閒時光,海濱旁嘅餐廳啱晒chill一陣。秋涼喇,吹住微風加啲陽光好舒服。叫左兩個Set Lunch- 包前菜加主菜嘅$198(再加埋甜品$38)⭐南瓜湯(今日是日餐湯)- 賣相已經夠吸引,香濃嘅南瓜味加上少少橄欖油個湯更順口更滑🥗特選意大利餐前菜拼盤- 啲菜好新鮮,烤嘅瓜菜亦都好香甜,仲有一碗仔小米添,一邊食一邊傾啱晒🥩主菜我哋加左$58升級澳洲西冷牛扒- 塊扒俾芝士同火箭菜完全覆蓋,每啖牛扒連埋芝士同火箭菜食,口感好豐富。牛味足仲好juicy,真係滿足晒鍾意食牛嘅胃口。🍕石窯爐烤手拉意大利辣肉腸薄餅- Pizza現製即烤,有蕃茄醬、意大利辣肉腸、馬蘇里拉水牛芝士,拉絲嘅芝士再配辣肉腸真係夠曬滋味,一路食一路好享受一路哎好味🥧甜品- Tiramisu 配上新鮮生果,成杯芝士多過餅,好似食緊雪糕咁.午餐已經包埋一般嘅咖啡或茶,如果唔係一陣仲要繼續做野,我實會upgrade杯白酒嘆下😌

叫左兩個Set Lunch
- 包前菜加主菜嘅$198
(再加埋甜品$38)

⭐南瓜湯(今日是日餐湯)

🥗特選意大利餐前菜拼盤

🥩主菜我哋加左$58升級澳洲西冷牛扒

🍕石窯爐烤手拉意大利辣肉腸薄餅

🥧甜品

2024-10-09
$280 (Lunch)
2024-09-26 322 views
💖 Spasso Italian Bar & Restaurant (尖沙咀)✨尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️最近同老公瘋狂享受最後嘅二人世界🥹,佢一放假就同我行下食下野拍下拖,今日仲享受埋尖沙咀嘅夜景-傳統意式雜菜湯配羅勒🍲 $128呢個雜菜湯係我用餐嘅第一道菜,湯底偏淡,有淡淡嘅羅勒味🌿,配上新鮮嘅切粒蔬菜,令人感受到家庭嘅溫暖😳-意大利長通粉配藍芝士忌廉及黑松露薄片🍝 $218驚艷到我嘅係佢嘅黑松露薄片,一咬落去濃郁嘅黑松露味即刻喺口中四散🤤。長通粉煮得剛好,藍芝士嘅濃郁同忌廉嘅絲滑完美融合🥛,口感豐富。薄薄嘅黑松露片增添咗獨特嘅香氣,令呢道菜更加奢華😌。-慢煮澳洲M3和牛面肉配紅酒松露汁薯蓉🐃 $308和牛面肉經過慢煮🔥,肉質極為柔嫩,口感如化般融化喺嘴入面🤤,紅酒松露汁🍷嘅搭配唔單止提升咗肉嘅風味,仲為薯蓉帶來咗豐富嘅層次感😳。-Virgin Southern Ginger🫚 $88呢款無酒精飲品非常清爽❄️,有新鮮生薑、青檸、薄荷同蘋果汁嘅結合,特別適合想要清新口感嘅食客🌱

✨尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖

-傳統意式雜菜湯配羅勒🍲 $128

-意大利長通粉配藍芝士忌廉及黑松露薄片🍝 $218

-慢煮澳洲M3和牛面肉配紅酒松露汁薯蓉🐃 $308

-Virgin Southern Ginger🫚 $88
2024-09-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2024-09-22 349 views
Spasso位於尖咀東海旁,主打高質意大利菜,坐在露天位置,沐浴在微風下,靜看維多利亞海景,慢活愜意。室內佈置歐陸典雅,傍晚時分,看著金黃晚霞,加上柔和燭光,享受美食之餘,氛圍浪漫醉人。香草什錦海鮮意大利薄餅 ($288)意式薄餅新鮮焗製,香濃的番茄醬,配上拉絲的水牛芝士,入口脆卜卜。撒上滿滿海鮮配料,彈牙的蝦肉、煙韌的章魚粒粒,和挺身蜆肉,啖啖都品嚐到海鮮的鮮香,層次感豐富。迷迭香烤意大利小公雞配 烤薯及田園沙律 ($268)烤雞外皮金黃酥脆,肉質鮮嫩,油滑的肉汁,散發淡淡的迷迭香氣。搭配綿密的烤薯,吸收了雞汁精華,十分香噴噴。田園沙律增添清爽口感,平衡滋味,讓人感覺refresh。意大利螺旋麵配車厘茄、新鮮羅勒、辣椒及黑水欖 ($188)螺旋麵色彩鮮豔,每條都掛滿蕃茄汁,酸甜有致,車厘茄的甜美,和羅勒的清香點綴,帶來酸爽的清新感。Sunshine ($88)入口果香濃郁,蜜甜的菠蘿汁,混合甜美的桃子蓉,加上馥郁熱情果香,熱帶風情,濃甜蜜意,適合愛甜的客人。

香草什錦海鮮意大利薄餅 ($288)

迷迭香烤意大利小公雞配 烤薯及田園沙律 ($268)

意大利螺旋麵配車厘茄、新鮮羅勒、辣椒及黑水欖 ($188)

Sunshine ($88)
2024-05-07 1211 views
依排做野比較累想係尖東搵睇到海景既餐廳relax 下Spasso 就係尖東海傍仲有室外位置可以望住維港景色,享受浪漫既一晚💕餐包order 完侍應會問需唔需要餐包有兩款,都係類近法包類外表比較硬身,入面煙韌仲有橄欖油同埋醋可以沾黎食💕煙肉凱撒沙律 沙律份量都幾多下以生菜為主配搭埋煙肉同埋芝士一齊食有鹹香感覺💕Soup of the Day好貼心幫我地分兩份係好濃郁既蕃茄湯味道偏酸好開胃啖啖蕃茄蓉💕10安士澳洲M2+西冷 我地叫上medium rare 切開真係岩岩好牛味唔會太重但口感都幾嫩仲配埋火箭菜同蕃茄乾同埋芝士多種味道層次💕Pizza PROS FUNGHI係正宗既意大利pizza批底好薄身面頭滿滿既芝士我地點左蘑菇同ham 配料經典配搭,但味道真係唔錯份量偏大,適合多人分享💕Pink Lady以士多啤梨為主口感比較杰身好足料💕Sunshine熱情果味道幾出酸酸甜甜好解膩侍應每一步都問得好清楚邊款上先,係唔係share完全有輕fine dining 既感覺感覺好貼心一啲都唔pushy
依排做野比較累
想係尖東搵睇到海景既餐廳relax 下

Spasso 就係尖東海傍
仲有室外位置

可以望住維港景色,享受浪漫既一晚

💕餐包
order 完侍應會問需唔需要餐包
有兩款,都係類近法包類
外表比較硬身,入面煙韌
仲有橄欖油同埋醋可以沾黎食

係正宗既意大利pizza
批底好薄身
面頭滿滿既芝士

我地點左蘑菇同ham 配料
經典配搭,但味道真係唔錯
份量偏大,適合多人分享

💕Pink Lady
以士多啤梨為主
口感比較杰身好足料

💕Sunshine
熱情果味道幾出
酸酸甜甜好解膩

侍應每一步都問得好清楚
邊款上先,係唔係share
完全有輕fine dining 既感覺
感覺好貼心一啲都唔pushy

2024-05-06
Type of Meal
Dinner
🇮🇹尖東海旁靚景意式餐廳Spasso,環境開揚、採光度足,以半開放式設計,輕易飽覽醉人海景。週日半自助餐每位Hk$398起:包自助餐前美食+意粉/主菜+甜品+咖啡/茶🥗自助區:多款沙律、蔬菜、凍肉冷盤、芝士拼盤、餐湯及醬汁等選擇。 全部都健康輕盈,口感超fresh🧀卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士 手工螺絲粉:螺絲粉有咬口嚼勁,醬汁 辣度十足夠過癮🍝煙三文魚伏特加酒汁自家製意大利蛋麵:自家製蛋麵煙韌柔軟,creamy醬汁夠鮮香又掛汁(推介👍)🍰Spasso's Tiramisu: 奶脂creamy幼滑,入口即溶夠大杯(推介😍)🍎Apple Tart: 暖烘烘扁平Tart上舖滿焦糖香蘋果,酥脆香口配雪糕冰火交融(All subject to 10% service charge)📍Spasso Italian Bar & Restaurant尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖 (港鐵尖沙咀/尖東站 P2 出口, 步行約4分鐘)

2024-10-09 0 views
餐廳環境氣氛非常好,尤其係outdoor 位置可以望住個海景用餐,感覺好chill,侍應服務態度良好意大利辣肉腸薄餅Pizza有拉絲,味道唔錯👍🏻對於唔食得辣嘅我黎講,辣肉腸都真係幾辣下,而鍾意食辣嘅朋友可以試下點埋個辣椒橄欖油一齊食碳烤9安士澳洲Rangers Valley 牛柳配薯條及田園沙律牛柳叫咗五成熟,肉味香濃得黎仲好嫩滑,薯條🍟食落香軟,仲配🈶橄欖油沙律菜紅莓忌廉法式千層酥配開心果雪糕開心果雪糕入口香滑,忌廉吉士配上香脆嘅酥餅,口感豐富

意大利辣肉腸薄餅

紅莓忌廉法式千層酥配開心果雪糕
開心果雪糕入口香滑,忌廉吉士配上香脆嘅酥餅,口感豐富

2024-10-09 0 views
SOUP OF THE DAY係我極力推介嘅超美味香濃嘅蘑菇湯,真材實料,嚟個奶油蘑菇湯,簡簡單單又飽肚,配合ITALIAN ASSORTED APPETIZER,超級豐富,好食到不得了。烤意大利餃子薄餅,材料有蕃茄醬、馬穌里拉芝士、洋蔥同熟火腿,做到外脆內軟,好有意大利風情。澳洲西冷牛扒配芝麻菜沙律、帕瑪森芝士、蕃茄乾及陳年黑醋,好醒胃。肉扒肉味濃郁,口感有嚼勁,脂肪同肉質比例非常均勻,好juicy!tiramisu ,傳統口味,幼滑口感,甘濃嘅咖啡味可中和芝士嘅甜膩,加上陣陣酒香,極為誘人。Spasso 已準備好豐盛嘅意大利佳餚,同時為大家提供絕佳嘅煙花匯演觀賞地。座位有限, 請即訂座!三道菜國慶晚餐  每位$520  (供應時間: 下午5:45 – 晚上7:30)五道菜國慶晚餐  每位$800 (供應時間: 晚上 8時開始)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _訂座電話 : +852 2730 8027 / Whatsapp:+852 6226 3205 九龍尖東麼地道68號帝國中心地

九龍尖東麼地道68號帝國中心地下(另加一服務費)
tiramisu
澳洲西冷牛扒
烤意大利餃子薄餅
蘑菇湯
ITALIAN ASSORTED APPETIZER
Other Info. : SOUP OF THE DAY係我極力推介嘅超美味香濃嘅蘑菇湯,真材實料,嚟個奶油蘑菇湯,簡簡單單又飽肚,配合ITALIAN ASSORTED APPETIZER,超級豐富,好食到不得了。 烤意大利餃子薄餅,材料有蕃茄醬、馬穌里拉芝士、洋蔥同熟火腿,做到外脆內軟,好有意大利風情。 澳洲西冷牛扒配芝麻菜沙律、帕瑪森芝士、蕃茄乾及陳年黑醋,好醒胃。肉扒肉味濃郁,口感有嚼勁,脂肪同肉質比例非常均勻,好juicy! tiramisu ,傳統口味,幼滑口感,甘濃嘅咖啡味可中和芝士嘅甜膩,加上陣陣酒香,極為誘人。 Spasso 已準備好豐盛嘅意大利佳餚,同時為大家提供絕佳嘅煙花匯演觀賞地。座位有限, 請即訂座! 三道菜國慶晚餐 每位$520 (供應時間: 下午5:45 – 晚上7:30) 五道菜國慶晚餐 每位$800 (供應時間: 晚上 8時開始) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 訂座電話 : +852 2730 8027 / Whatsapp:+852 6226 3205 九龍尖東麼地道68號帝國中心地下(另加一服務費)
2024-10-02
tiramisu
澳洲西冷牛扒
烤意大利餃子薄餅
蘑菇湯
ITALIAN ASSORTED APPETIZER
2024-10-06 220 views
踏入生日周🎉,食個semi buffet brunch😋 慶祝下。尖東spasso Italian bar and restaurant 周日有brunch食,望住個海食幾正。🥗自助區任食前菜,岩曬喜歡沙律的我,食咗好多轉,有凍蝦,煙三文魚,芝士,仲有南瓜湯。主菜選擇了煙三文魚手工蛋麵及辣香腸螺絲粉,好中意蛋麵,非常彈牙。👍甜品選擇tiramisu 同蘋果批,比較喜歡蘋果批,蘋果好香甜,仲配埋vanilla 雪糕。😍

2024-10-06
2024-10-03 0 views
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯ 放假就最適合去尖沙咀海旁食返個靚brunch,今次到訪位於尖沙咀海旁嘅意大利餐廳「Spasso Italian Bar」。餐廳兩側都用咗玻璃,所以中午嘅時候透光到十足,仲可以望住海旁食嘢都幾休閒。Sunday Semi-lunch buffet $398 ppMain course香煎挪威三文魚配意式燉蔬菜 +$48相當厚身嘅挪威三文魚,連皮一齊香煎。切開可以見到魚肉呈現淡橙色,配搭黑蒜一齊食將三文魚嘅鮮味提升到另一個層次。馬蘇里拉芝士蕃茄焗脆香豬扒配田園沙律 +$ 58冇諗過豬扒竟然咁大份,相比日式炸豬扒,依款豬扒個炸皮就會比較薄身少少,所以食落會更加香脆。另外自助區外面都有多款冷盤、芝士火腿、沙律和Pizza等等,真係會食到好飽㗎。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Spasso Italian Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Main course

香煎挪威三文魚配意式燉蔬菜 +$48

馬蘇里拉芝士蕃茄焗脆香豬扒配田園沙律 +$ 58

你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖

2024-10-02 0 views
有時夜晚都想同朋友一齊去下尖沙咀海旁邊嘅餐廳飲下酒傾下計, 今晚朋友約左車車去左Spasso食飯, 餐廳環境幾大, 設有室外室內座位, 座位寬闊, 坐得幾舒服🍷DOGAJOLA TOSCANO嚟自意大利嘅紅酒, 單寧唔重, 味道較甜, 適合女士🍷COTES DU RHONE E款法國紅酒, 酸味較重, 風味較long lasting⭐BREAD⭐TUNA TARTAR牛油果混合吞拿魚, 吞拿魚內裡呈半生粉嫩狀, 食落清新開胃⭐PESCATORA鋪滿海鮮嘅pizza, 新鮮熱辣辣, 食落鬆軟鮮味, 芝士拉哂絲超滋味!⭐RAVIOLI每件意大利雲吞都包裹住雞肉, 食落好滿足幾好食

🍷DOGAJOLA TOSCANO
嚟自意大利嘅紅酒, 單寧唔重, 味道較甜, 適合女士
🍷COTES DU RHONE
E款法國紅酒, 酸味較重, 風味較long lasting

⭐BREAD

⭐TUNA TARTAR
牛油果混合吞拿魚, 吞拿魚內裡呈半生粉嫩狀, 食落清新開胃

⭐PESCATORA

⭐RAVIOLI
每件意大利雲吞都包裹住雞肉, 食落好滿足幾好食
辛苦工作過後. 放假就想搵個地方好好chill下嘆返餐見到尖東海旁附近嘅Spasso Italian Bar & Restaurant 有Sunday semi- buffet食. 主菜重有自由配搭嘅手工意粉選擇😍啱晒我呢個好大食嘅手工意粉控座位空間都好寛闊. 亦可以望住維港嘅景色同朋友得閒嚟chill下都幾舒服呢度個semi-buffet款式都唔少. 有啖啖蘑菇粒飲忌廉蘑菇湯. Parma Ham. 各種芝士. 煙三文魚. 辣肉腸. 甚至有埋即焗嘅pizza提供最鍾意食佢呢度嘅凍蝦. 隻隻都好鮮甜彈牙. 亦都好易剝殼Parma Ham 同煙三文魚嘅油香嘅令人回味主菜方面. 我哋就揀咗佢嘅手工意粉呢度總共有四款手工意粉同埋六款醬汁可以任意配搭手工螺絲粉彈牙有咬口. 配上好惹味嘅卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士汁令一啖又一啖食唔停手工結他意大利麵偏向硬身好掛汁. 同煙三文魚伏特加汁好相襯呢度係少數Semi-buffet嘅嘢食同埋主菜都好食嘅地方. 加埋呢度嘅環境. 真係好值得嚟試下
辛苦工作過後. 放假就想搵個地方好好chill下嘆返餐

主菜方面. 我哋就揀咗佢嘅手工意粉
呢度總共有四款手工意粉同埋六款醬汁可以任意配搭

手工結他意大利麵偏向硬身好掛汁. 同煙三文魚伏特加汁好相襯

2024-09-19 149 views
想有一間可望著海景,價錢又相宜的西餐廳大家可以考盧位於尖東海旁的Spasso餐廳設有戶外座位而且餐廳採用半開放式設計就算室內都可以見到無遮擋的維港大海景情侶約會或朋友聚餐都是一個不錯的選擇雖然正值炎夏,室內亦冷氣充足室外亦設有風扇 怕熱的朋友亦不用擔心餐廳由意大利總廚主理意大利當然夠正宗價錢合理而且份量足夠推薦一班人開心share🧡餐前麵包餐前麵包皮脆內鬆軟餐廳提供3款蘸料有意大利黑醋,橄欖醬及蕃茄醬個人最喜歡都是傳統油醋最能夠帶出麵包的香味🧡牛肉carpaccio頭盤點了牛肉carpaccio牛柳切到薄如透光加上火箭菜芝士和鮮刨黑松露味道同口感都非常豐富而檸檬汁令菜式感覺更清新🧡龍蝦湯龍蝦湯非常濃郁成碗湯都充滿龍蝦肉,非常足料面餐廳亦細心地分開碗以便分享由此可知份量多充足🤭🧡Pizza-Piccante意大利菜當然要有pizza和pastaPizza方面有Piccante比較plain及傳統的一款口味主要材料只有茄醬,水牛芝士和辣肉腸三者在酸,辣,鹹之中互相平衡而批底的口感煙韌,遠勝一般薄餅連鎖店🧡Pasta - Penne Gorgonzola Pasta點了Penne Gorgo

想有一間可望著海景,價錢又相宜的西餐廳
大家可以考盧位於尖東海旁的Spasso
餐廳設有戶外座位
而且餐廳採用半開放式設計
就算室內都可以見到無遮擋的維港大海景
情侶約會或朋友聚餐都是一個不錯的選擇

雖然正值炎夏,室內亦冷氣充足
室外亦設有風扇 怕熱的朋友亦不用擔心

餐廳由意大利總廚主理
意大利當然夠正宗
價錢合理而且份量足夠
推薦一班人開心share

🧡餐前麵包
餐前麵包皮脆內鬆軟
餐廳提供3款蘸料
有意大利黑醋,橄欖醬及蕃茄醬
個人最喜歡都是傳統油醋

味道同口感都非常豐富
而檸檬汁令菜式感覺更清新

🧡龍蝦湯
龍蝦湯非常濃郁
成碗湯都充滿龍蝦肉,非常足料
面餐廳亦細心地分開碗以便分享
由此可知份量多充足🤭

🧡Pizza-Piccante
意大利菜當然要有pizza和pasta
Pizza方面有Piccante
比較plain及傳統的一款口味
主要材料只有茄醬,水牛芝士和辣肉腸
三者在酸,辣,鹹之中互相平衡
而批底的口感煙韌,遠勝一般薄餅連鎖店

🧡Pasta - Penne Gorgonzola

🧡Lemon cooler
有檸檬 梳打水 和荔枝的特飲
十分清涼消暑

2024-09-15 379 views
這裡不僅能享用地道的意大利美食,還能一邊用餐,一邊欣賞迷人的維港海景!🌊 首先,前菜自助台提供了豐富的選擇,從新鮮的沙拉到冷切肉,各式海鮮應有盡有,讓人目不暇接!🥗🍤 而且,這裡的自製醬料非常多樣,可以隨意搭配,讓每一口都充滿驚喜! 接下來是主菜部分,這裡的意大利面是必試之選!🍝 在主菜中,你可以選擇多種選項,如經典的意大利素食,肉類和海鮮選擇,還有自家製的醬料,讓你享受正宗的意大利風味。 最後,當然不能錯過甜點!這裡有提拉米蘇,小巧精緻,完美結束這一餐。🍰 在這樣優雅的環境中用餐,窗外是波光粼粼的海面,心情也變得格外美麗!如果你也想享受這種高級的用餐體驗,一定不要錯過Spasso的周日半自助午餐哦!👍 📍地址:尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖  🕑時間:周日限定

接下來是主菜部分,這裡的意大利面是必試之選!🍝

📍地址:尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖
🕑時間:周日限定

搵到一間性價比高嘅半自助餐,環境靚之餘,又可以對住成個維港,喺度嘆一個早午餐真係唔錯🥰🥰🥰🤩自家意大利蛋麵配卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士意大利蛋麵的口感滑順,彈性十足,完美地吸附了醬汁。卡拉布里亞辣香腸帶來的微辣味道,恰到好處,增添了層次感。意大利流心芝士則在口中融化,為整體增添了濃郁的奶香,讓人回味無窮🫶🫶🤩慢煮法國紅標認證黃雞伴黑松露薯蓉配迷迭香汁充分展現了慢煮的特色。搭配的黑松露薯蓉,滑順而富有濃郁的香氣,讓人感受到奢華的享受。迷迭香汁的清香則為整道菜增添了一絲清新感,平衡了雞肉的豐富口味🥰🥰🤩半自助餐呢個半自助餐真係有好多選擇,首先有蕃茄湯,亦都有哈密瓜配Parma ham. 有唔同種類嘅沙律菜,仲有好新鮮嘅凍蝦👍👍👍真係忍唔住食咗幾round😝😝😝

🤩自家意大利蛋麵配卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士

🤩慢煮法國紅標認證黃雞伴黑松露薯蓉配迷迭香汁

🤩半自助餐
Chill級享受 意大利風情🇮🇹Spasso 位於尖沙咀東部,能完美地飽覽維港醉人美景。餐廳設室內及室外雅座,環境寬敞舒適,氣氛寧靜寫意,給人一種遠離繁囂的感覺。Sunday Semi Brunch Buffet星期日半自助餐Semi Brunch Buffet既自助區,食物選擇繁多,有多款意大利特色前菜小食、巴馬火腿、沙律菜、湯,全部食材也十分新鮮,餐廳更會不停定期refill 食物,服務優質。✨N'Duja Calabrian sausage & StracciatellaWith Home-made egg tagliatelle
卡拉布里亞辣香腸和意大利流心芝士配自家義大利麵蛋麵芝士控必食!芝味香濃,配上辣香腸相當惹味,義大利麵蛋麵非常彈牙,口感十足✨King prawns and tomato sauceWith Artisanal spaghetti "Chitarra"
皇帝蝦及番茄醬配手工結他義大利麵誠意推介!必食餐廳手工義大利麵,口感特別彈牙富有嚼勁,麵條掛滿甜酸番茄醬,再加上巨型皇帝蝦,大隻肉厚,十分鮮味✨Summer Tiramisu意大利芝士餅配野莓忌廉味香濃,
Chill級享受 意大利風情🇮🇹

✨King prawns and tomato sauce
皇帝蝦及番茄醬配手工結他義大利麵

✨Summer Tiramisu
意大利芝士餅配野莓
忌廉味香濃,口感幼滑,面層灑上濃濃朱古力粉,底層忌廉口感柔軟,咖啡味和奶油香相輔相成,微帶酒香,配野莓,不油不膩

📍尖沙咀麼地道68號帝國中心G5-8及12-17號舖