2021-07-13 104 views
尖沙咀好多餐廳,今次揀來呢度試下佢個Handmade pasta。佢係電梯上一層再轉入去, 唔難搵。門面都好靚。 入到去 有空間感 唔會好逼。再有客人都會盡量分開坐 有私隱 防疫亦做足 。安排坐卡位 都舒服。餐牌主要有 Dinner Set $548/$668另外有 A la carte. 今次我就散叫 無試到 Dinner set首先上餐包 好少見有乾果既餐包。唔會係空氣包,實在有質感 加埋不過乾果 , 配搭新鮮好吃。前菜 $128日式醬油漬溏心蛋黃 多士有新鮮配搭 配上 矜貴食材 有黑松露芝士, 魚子醬,醬油漬溏心蛋黃 一件藝術品~~多士夠脆,蛋黃配魚子醬有咸香 ,出面少有得食。是日餐湯 $68法式洋葱湯。濃濃洋葱味 濃淡得宜 卡邦尼手打意粉$168餐廳主打手工意粉,自家搓面粉再做意粉。意粉質地係比較重身的, 有咬口 。卡邦尼醬汁亦不會像出面普通白汁, 是自家製。特別少少係佢用上咸肉而不是煙肉。咸香得來幾好食。好像是五花腩既感覺。上碟亦很工整。

安排坐卡位 都舒服。

餐牌主要有 Dinner Set $548/$668
另外有 A la carte.

今次我就散叫 無試到 Dinner set

前菜 $128
日式醬油漬溏心蛋黃 多士

有新鮮配搭 配上 矜貴食材
有黑松露芝士, 魚子醬,醬油漬溏心蛋黃
一件藝術品~~
多士夠脆,蛋黃配魚子醬有咸香 ,出面少有得食。

是日餐湯 $68
法式洋葱湯。濃濃洋葱味 濃淡得宜

卡邦尼手打意粉$168