2024-08-11
:呢間燒肉店就同glamping 好有關係,店內擺設全部都係以露營概念作主題,所以成個vibe 都好似係野外燒緊肉咁,不過係略嫌個露營凳坐得冇咁舒服。坐低之後嘅職員會好主動介紹座位上擺放嘅餐具,紙巾同不同類別嘅醬汁等。🌟 A5宮崎和牛幻前沙巴當 $298平時多數會食西冷但因為唔係好知呢個係咩就點黎試下🤣點知勁好食!油分好重 食得太多會漏入口即溶佢係比較厚身就會多份口感~✨香蔥蒜末牛舌 $108比較爽口唔會好柴不過有少少難燒到佢😂成日怕啲蒜蓉會跌晒。✨岩手縣玄米牛 $138呢個肉質比起牛里脊淋身但就無咁重油分同重牛味。🌟 凍烏龍茶 $18有淡茶飲下表示爽~可以解下啲油膩感🫢🔱牛里脊肉 $98牛味比較重肉質會比較實小小都有小小油分🤪🧄蒜香牛油扇貝 $68正正常常咁有牛油就無得輸啦😆·雖然呢度價錢比其他燒肉店相對上貴少少,不過服務質素同食物質素都唔差,服務方面職員會主動幫手燒牛肉,亦會留意客人需要~ 而牛方面,我哋試嗰幾款都覺得好唔錯,而且外面都好少見。佢嘅紅酒汁特別鍾意食🥰🥰甜甜酸酸咁😜而且佢哋戶外係會定期舉行啲live Band,相信環境同氣氛都會好唔同,加上佢環境係幾闊落,相對上會冇咁
🌟 A5宮崎和牛幻前沙巴當 $298
✨香蔥蒜末牛舌 $108
比較爽口
唔會好柴
不過有少少難燒到佢😂
成日怕啲蒜蓉會跌晒。
✨岩手縣玄米牛 $138
呢個肉質比起牛里脊淋身
但就無咁重油分
同重牛味。
🌟 凍烏龍茶 $18
有淡茶飲下表示爽~
可以解下啲油膩感🫢
🔱牛里脊肉 $98
牛味比較重
肉質會比較實小小
都有小小油分🤪
🧄蒜香牛油扇貝 $68
正正常常咁
有牛油就無得輸啦😆
而牛方面,我哋試嗰幾款都覺得好唔錯,而且外面都好少見。
佢嘅紅酒汁特別鍾意食🥰🥰甜甜酸酸咁😜
而且佢哋戶外係會定期舉行啲live Band,相信環境同氣氛都會好唔同,加上佢環境係幾闊落,相對上會冇咁壓迫,呢點好加分👍
🟣火土燒肉
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓314號舖