2025-02-05
放工嚟到位於尖沙咀嘅《大富蠔音樂餐廳》,主打西日fusion 菜,設有Live Band表演,逢星期五六22:00客人更可點歌唱,相當有氣氛💫大富蠔Set Dinner $698/位,新推出買一送一優惠Salad & Appetizer 🥢大富蠔忌廉湯 +$28 將生蠔打至幼滑,蠔味濃郁,配搭法包和焗蠔,滋味十足🥢富蠔雞尾酒SHOOTERS +$481 set 三款口味,包括法國紅酒辣根茄醬、日本燒酌墨西哥黃辣椒醬和澳洲白酒牛油果檸檬莎莎醬,新鮮生蠔配搭雞尾酒,每款各有特色而且創意滿分,之後仲可以$8/杯無限追加👍🥢三色焗大富蠔分別係三色芝士、蕃茄肉醬和蒜蓉牛油,各有特色,全部即叫即焗,上枱時香噴噴,我自己就最喜歡三色芝士,滿滿鹹香味,非常惹味Main🥢慢煮香辣燒春雞配大蝦原隻春雞啖啖肉,份量十足,外層燒得香脆,內裡肉質嫩滑,鋪滿惹味香辣醬汁,令人吃不停口,大蝦亦煎到香脆可口,焦香味濃🥢鹿兒島黑毛和牛PizzaPizza即叫即焗,薄批底香脆可口,面頭放了黑毛和牛,口感和味道都非常豐富
Salad & Appetizer
🥢大富蠔忌廉湯 +$28
將生蠔打至幼滑,蠔味濃郁,配搭法包和焗蠔,滋味十足
🥢富蠔雞尾酒SHOOTERS +$48
🥢三色焗大富蠔