2019-06-28
呢間pancake店我已經久仰大名左好耐因為佢拎過米之蓮嘅推介但唔知點解每一次都就唔到時間去試吓或者見到太多人排隊就走左今日終於有機會同到男朋友的起心肝排隊但天公做美嗰日揀啱咗時間嚟到居然唔使排比我搵到兩個角落頭位坐低我哋馬上就落單!!首先就要左佢一個熱情果芒果奶凍梳乎厘pancake配雲呢拿雪糕首先試吓佢啲芒果 好甜阿 !! 個main pancake 空氣感做得好足而且牛奶 牛油 麵粉 既quality 好好仲好有蛋味 !! 成個好soft 配埋個vanilla 雪糕 or 芒果奶凍 真係好好食第二個我就要左男朋友最愛嘅魔鬼pancake 配香濃朱古力雪糕提提大家其實所謂嘅魔鬼就係香濃嘅楓糖漿popcorn配朱古力brownie 首先一定要讚下佢嘅朱古力係超級超級Rich佢將成個pancake 既面都淋晒朱古力醬嗰個感覺真係超滿足 popcorn 既口感 朱古力既甜 pancake 既蛋香 真係好夾我好鍾意而且佢嘅朱古力雪糕旁邊仲有啲Oreo粉好新式既做法黎左試吓我終於知道點解佢拎到米之蓮係因為佢pancake嘅做法真係令到味道好香濃所以我覺得佢好值得大排長龍!!
因為佢拎過米之蓮嘅推介
但唔知點解每一次都就唔到時間去試吓
或者見到太多人排隊就走左
今日終於有機會同到男朋友的起心肝排隊
但天公做美嗰日
揀啱咗時間嚟到居然唔使排比我搵到兩個角落頭位坐低
我哋馬上就落單!!
首先試吓佢啲芒果 好甜阿 !!
個main pancake 空氣感做得好足
而且牛奶 牛油 麵粉 既quality 好好
仲好有蛋味 !!
首先一定要讚下佢嘅朱古力係超級超級Rich
佢將成個pancake 既面都淋晒朱古力醬
嗰個感覺真係超滿足
我好鍾意
而且佢嘅朱古力雪糕旁邊仲有啲Oreo粉
好新式既做法
黎左試吓我終於知道點解佢拎到米之蓮
係因為佢pancake嘅做法真係令到味道好香濃
所以我覺得佢好值得大排長龍!!