2020-09-16
今次一共試咗三個lunch set😌包埋沙律/餐湯同餐飲都係$78🤩好抵!🔖Traditional Nepalese Pork Dumplings💰-原來尼泊爾餃子同上海小籠包好似樣😂入面嘅餡料可以選擇豬肉🐷或者雞肉🐥我哋今次揀嘅係豬肉餡😋餃子皮口感有少少煙韌~豬肉餡料帶有滿滿嘅肉汁😍食嘅時候點少少中間嘅醬汁,辣辣地🌶正😆💫推薦指數: 9.5/10🔖Pepperoni Pizza💰-呢款Pizza有辣肉腸、蕃茄同羅勒醬😗成個配搭味道偏香濃~Pizza底夠薄脆😋💫推薦指數: 9/10🔖Ribeye Steak💰+30牛扒配咗紅酒汁同芥末醬,紅酒汁可以令牛扒味道提升🆙芥末醬就比較鹹咗啲🙈牛扒夠juicy有咬口,啖啖都充滿油脂香☺️性價比高🙌🏼至於薯條方面可以炸得香脆啲,咁就更加好啦🙆🏼♀️💫推薦指數: 8/10飲品方面我哋就加錢嗌咗Mocktail chill下🤪🔖 Healthy Yak💰48呢杯飲品係用咗益力多、藍莓、檸檬汁同乾薑汽水溝製而成~飲落去益力多酸酸地嘅味道好突出,同時都幾甜🙈不過個人認為個甜度係可以接受的😛💫推薦指數: 8.5/10🔖 Coco💰48用咗椰子水、斑蘭、檸檬
💰-
🔖 Healthy Yak
💫推薦指數: 8.5/10
🔖 Coco
💰48
用咗椰子水、斑蘭、檸檬汁同薑啤調製😗一入口就有陣陣嘅斑蘭味🌿第一次飲斑蘭味嘅飲品,好特別😂感覺幾清新🤓
💫推薦指數: 8/10
🔖 Pom Collins
💰48
用咗石榴、石榴味糖漿、檸檬汁同梳打水沖調👀味道都唔錯,不過相對起前兩杯就比較無咁特別🤪
💫推薦指數: 7.5/10