聞說呢間滷水好出名,於是特登坐車去買外賣試試,點知呢間真係好唔老實!想呃秤,收足我錢但俾漏餸,總之做生意做得非常之唔老實!我總共叫左4樣野,鵝片(例牌size,$148)、鵝腸、豬腸同鵝頭。屈你買:個斬料師傅拿住隻鵝身,話呢度$182,不如加d豆腐,岩岩好收我$190。我話唔要豆腐(塞幾舊豆腐入去又想收我$8?!),我話要番例牌($148)夠啦,佢話少少好難斬出來,好,算數,我照要哂嗰$182。但咁樣屈人要多$40,真係唔多喜歡。收足我錢但俾漏餸:佢地有3個斬料師傅,一個切緊鵝片,另一個幫我執埋另外3個餸,個師傅扮哂野大大聲話幫我揀條肥ge豬大腸,但番到屋企一打開盒,完全無豬腸!但就有收我豬腸ge錢!$25一條呀!呢間係非常唔老實ge食店,各位要小心幾位師傅屈你買多d,尤其係買外賣,一定要當場點清先好離開!呢間野好古惑呀!

2021-01-13
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)