去開青衣長發廣場搵銀行,見到有間泰國菜-泰然 有好多人叫外賣😊感覺都幾吸引,所以我地都決定入去試吓先餐牌嘅選擇都好多😊都好吸引💕—————🇹🇭鐵板蠔仔炒蛋好厚嘅蛋包蠔仔,充滿蛋香😊炒蛋厚厚的而且滑滑的,炒得恰到好處:蠔仔脹卜卜,蠔仔肉汁連同炒蛋一齊在口內味道更提升😊另外,佢都俾左泰式酸辣醬,加埋酸辣醬落去又係另外一種風味,更加開胃😊呢餐我最鍾意呢個蠔仔炒蛋—————🇹🇭椰青海鮮焗飯用椰青外殼做器皿,內有滿滿嘅飯,及上方有滿滿嘅海鮮😊賣相一流!飯充滿椰汁嘅香味,加上青口、魷魚、蟹柳等等配料,口感豐富😊—————🇹🇭焗黃咖哩麵包軟殼蟹呢個好有驚喜!首先黃咖喱汁好香濃,香料味重但唔辣,好啱我。軟殼蟹應剛剛炸好不久,脆口,及吸晒黃咖喱汁好正😊另外,外層係脆脆嘅麵包,都係吸晒黃咖喱汁之後非常入味。—————非常滿足嘅一餐😊開心另外,呢度嘅店買好友善😊感覺很不錯

餐牌嘅選擇都好多😊

🇹🇭椰青海鮮焗飯
焗黃咖哩麵包軟殼蟹

🇹🇭焗黃咖哩麵包軟殼蟹
非常滿足嘅一餐😊開心
另外,呢度嘅店買好友善😊感覺很不錯
鐵板蠔仔炒蛋
椰青海鮮焗飯