2022-11-10
呢間大排檔係屋企附近,之前叫過外賣覺得味道唔錯 估唔到堂食都有驚喜 佢地有家庭晚餐$150 3款小菜3飯3湯 一人晚餐$50 1餸1菜1湯 都幾平幾抵食 仲有好多選擇 🤩我就點秘製沙薑雞 椒鹽鮮魷 XO醬小炒王 老火靚湯 每一道菜都好好味 超高質👍🏻超推薦✨ XO醬小炒王✨有菜脯 魷魚 炸白飯魚 洋葱 腰果 超多料(全部都係我鍾意食😍) 味道好夠 食落口感好豐富 係我食過最好食嘅小炒王(真心) ❤️秘製沙薑雞🐔好滑!好夠味!(雞胸位置就當然無滑啦🤓~) 加上沙薑 正是這味道!椒鹽鮮魷 炸皮薄薄一層 唔會好厚粉 食到啖啖魷魚 外脆内嫩 一d都唔韌😋 炸物愛好者必點🥢老火靚湯 無味精味 真材實料熬製 有屋企煲嘅感覺 好飲🌟P.S 小炒有鑊氣 性價比好高 咁嘅價錢有咁好質素 推薦大家試下 雖然唔係靚景靚枱 餐具仲有d油立立 但呢d先係屋邨風味吖嘛~
老火靚湯 無味精味 真材實料熬製 有屋企煲嘅感覺 好飲