2019-06-03 1740 views
優惠飽肚之選其實呢一間咖哩屋之前喺網上已流傳甚久一置好評,咁就試一試佢。睇吓咩standard 去試啦...一般屋邨/領匯餐廳計,佢係超班水平嘅。有地道香料煮製,味道正宗得嚟又好食嘅,服務亦都滿意,款式算豐富,坐位又OK. 但係...如果你以銅鑼灣嘅水準計呢,咁可能你會覺得唔值得坐車嚟,因為美孚同荔景嘅山上面,要GRAB UBER 或者自駕會好少少。所以地理位置已經差一截。然後如果你單純諗著打卡呃like 呢,咁呢度都係未必合適嘅...不過價錢同份量就好岩 d 後生男仔呀打完波嚟囉...講返食物叫左兩個不同款嘅薄餅/酥餅,兩款咖哩。Chicken Kurma & Curry Lamb. 後者羊羶味夠!Cheese naan 輕輕芝士味,不過不失啦!正評
優惠飽肚之選
叫左兩個不同款嘅薄餅/酥餅,兩款咖哩。
Cheese naan 輕輕芝士味,不過不失啦!
正評
Chicken  kurma