懶人包:元朗西日式放題🤠、生蠔👍、中拖羅壽司💯、比目魚西京燒🔥、麒麟沙冰生啤😝日本嘢一定啱食嘅😋,放題仲要生熟都有。次次都大西北朋友就我喺九龍港島食,今次我去元朗同佢食餐飯🐄,同大家介紹位於元朗嘅西日式放題---🌟緣聚🌟。大家最關心嘅刺身呢,升級咗就可以揀啲名貴啲嘅刺身。日本人最愛鯛魚刺身🐟,呢度提供黑鯛魚刺身,味道鮮甜清爽,真係好少見放題有得食!深海池魚刺身,先嫩肥美,有油香。食呢兩款都抵啊🙆!我唔係非常喜愛三文魚,但呢度三文魚同其他刺身都係新鮮肥美!生蠔🦪嘅水準拍得住我近期去過酒店自助餐嘅生蠔,真係估唔到放題都做到呢個質素。😝我最鍾意放題食壽司🍣試下佢嘅水準,🌟中拖羅壽司🌟係一定要食!件中拖羅刺身絕無欺場,大家睇相就知有幾高質,一定要食返幾件。中拖羅壽司絕對係令升級嘅價錢值回票價!🌟比目魚西京燒🌟係驚喜之作😳,燒完嘅魚扒食落充滿油香🤤,但係甜甜哋嘅西京汁,令味道好平衡🤓。雞翼脹卜卜,睇到都流口水👍,又係必試。不過好大件我推薦食一件就夠喇!呢度連鵝肝多士都有!麒麟沙冰生啤🍺呢杯打卡啤酒,外表夠曬霸氣,飲落冰爽。可惜天氣未夠凍,如果唔係幾個男人一齊飲盡佢都幾爽🍻!我個朋友就病病哋,呢度

我最鍾意放題壽司🍣試下佢嘅水準,🌟中拖羅壽司🌟係一定要食!件中拖羅刺身絕無欺場,大家睇相就知有幾高質,一定要食返幾件。中拖羅壽司絕對係令升級嘅價錢值回票價!

麒麟沙冰生啤🍺呢杯打卡啤酒,外表夠曬霸氣,飲落冰爽。可惜天氣未夠凍,如果唔係幾個男人一齊飲盡佢都幾爽🍻!我個朋友就病病哋,呢度係有熱飲提供,真係咩人嘅需要都可以照顧到。

兩個人食都真係試唔曬啊,好食嘅嘢多到我都講唔曬。🥹呢度食物真係絕無欺場💯,飲品放題又人人啱飲,對得住個價錢!真係好適合一班朋友聚會!🫂

大西北嘅朋友唔洗出市區都可以有一個唔錯嘅選擇。😃👍
中拖羅壽司

生蠔