Restaurant: MOTHER PEARL (MOKO)
Terms & Details:
女女一向超級胃食 我地食咩飲咩都一定要預埋佢~想收埋都好難😵‍💫早幾日行開𝐌𝐨𝐤𝐨經過見到呢間《𝐌𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐏𝐞𝐚𝐫𝐥》竟然有𝐊𝐢𝐝𝐬 𝐌𝐞𝐧𝐮既珍珠奶茶😮!個𝐌𝐞𝐧𝐮勁𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫𝐟𝐮𝐥係門口超級搶眼 我地未停低睇女女已經衝左過去😅小朋友𝐌𝐞𝐧𝐮有𝟕款飲品🌈全部使用自家製植物奶 無咖啡因 選用健康糖✔️每一杯都有不同營養價值 可以放心比𝐓𝐢𝐧𝐧𝐲自己飲晒一杯🫶🏻而且顏色設計得相當吸引小朋友眼球🤩❤️抱抱小雪人 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐲 𝐎𝐥𝐚𝐟|甜得健康海鹽雲尼拿米蓋,杏仁奶,黃金燕麥奶,低卡酮糖,排毒炭黑珠🧡黃金小小兵 𝐆𝐨𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐨𝐧𝐬|增強免疫力海鹽雲尼拿米蓋,黃金甜蕃薯,香蕉,蔗糖,黃金燕麥奶,抗炎黃金珠💛爸爸羊 𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐏𝐞𝐚𝐫𝐥|發展腦力藍藻,牛油果,香水檸檬,菠蘿,椰子奶,椰子花蜜,排毒炭黑珠💚小樹人 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐈𝐧 𝐓𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐨𝐝𝐬|高纖之選可可碎,開心果,海鹽雲尼拿米蓋,杏仁奶,牛油果,純素朱古力醬,排毒炭黑珠🩵佐治小豬 𝐏𝐞𝐩𝐩𝐚 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞|維他命𝐆𝐞𝐭 !藍藻,海鹽雲尼拿米蓋,杏仁奶,士多啤梨,椰子花蜜,排毒炭黑珠💜馴龍騎士 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐓

❤️抱抱小雪人 𝐒𝐧𝐨𝐰𝐲 𝐎𝐥𝐚𝐟|甜得健康
海鹽雲尼拿米蓋,杏仁奶,黃金燕麥奶,低卡酮糖,排毒炭黑珠
🧡黃金小小兵 𝐆𝐨𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐨𝐧𝐬|增強免疫力
💛爸爸羊 𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐏𝐞𝐚𝐫𝐥|發展腦力
藍藻,牛油果,香水檸檬,菠蘿,椰子奶,椰子花蜜,排毒炭黑珠
💚小樹人 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐈𝐧 𝐓𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐨𝐝𝐬|高纖之選
🩵佐治小豬 𝐏𝐞𝐩𝐩𝐚 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞|維他命𝐆𝐞𝐭 !
💜馴龍騎士 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫|支持成長 𝐎𝐦𝐞𝟑
杏仁奶,藍莓,紅火龍果,香蕉,羅漢果糖,奇亞籽,排毒炭黑珠
🩷曲奇怪獸 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞 𝐌𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫|調節心情
麻糬,可可碎,朱古力米蓋,杏仁奶,純素朱古力醬,特濃朱古力麻糬曲奇,香蕉,排毒炭黑珠

最後我地揀左𝟒杯🧋款款都想試 實在太難揀😆好在每一杯既𝐬𝐢𝐳𝐞都唔算好大 可以每人一杯再額外嗌多杯𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞🤭女女本身好快就揀左𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 (應該係最清新最重水果味既一杯 飲落好似𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞) 點知最後都係不敵朱古力既誘惑🤣搶左爸爸杯𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞 𝐌𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫 (呢杯確實好香可可味 配埋麻糬同朱古力曲奇層次感好豐富🥰) 媽咪就揀左𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐚𝐚 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐏𝐞𝐚𝐫𝐥 (比佢顏色吸引左 好似一個藍天白雲既草地⛅️而且佢入面既配料都係好熱帶𝐟𝐞𝐞𝐥 飲落好解渴超正👍🏻) 最後嗌多左既係𝐒𝐧𝐨𝐰𝐲 𝐎𝐥𝐚𝐟 (因為望落同平時𝐃珍珠奶茶一樣🤣想試下有咩分別 確實差不多😚不過味道感覺健康好多又冇咁甜)

好難得有一間飲品店會有𝐊𝐢𝐝𝐬 𝐌𝐞𝐧𝐮~真係好有心思❣️超推薦呀!而且佢地𝐃珍珠好細粒 小朋友都可以輕易咀嚼 快𝐃帶你地屋企既胃食🐷去試下啦🫶🏻