2024-08-23
餐廳雖然係燒肉,但抽風系統做得好好,唔會好油煙,而且用左隻恐龍🦖做招牌,好得意💕一坐低就上左個牛肉階梯,海鮮拼盆,前菜,其他就可以用QR code落單或者自己出去拎👍🏻牛肉階梯有成8款牛肉,建議由低食上去,因為最高既會肉味濃d,牛小排係我既最愛😍另外仲叫左水果祭限定嘅「雜莓醬梅花壺漬」,話明水果祭咁就梗係用水果入饌啦,用水果嘅甜美軟化肉質,口感更柔滑🫰🏻海鮮盆有成5款海鮮,隻虎蝦係彈牙爽口,估唔到海鮮都有水果祭系列,就係界花魷魚🦑、清酒煮蜆、燒蠔等熟食區最特別有刈包,可以配肉食,而且仲有水果料理,「山賊汁火龍果炒牛肉」火龍果為牛肉,加上一份清甜味道更豐富甜品好多種類可以揀,除咗平時自助嘅雪糕,仲可以叫「朱古力棉花糖香蕉船」同埋「「椰青糯米糍」,甜品控一定唔好放過🫶🏻飲品區無糖、有糖、茶類、咖啡咩選擇都有
飲品區無糖、有糖、茶類、咖啡咩選擇都有