2023-08-02 59 views
呢間佐賀山田燒肉其實都開左一段時間,不過因為之前唔得閒所以冇去食,今日終於有時間去食啦!呢間燒肉開12:00,我地11:55去到已經見有幾個家庭都等緊開門一入去就見到甜品同飲品櫃,甜品方面有4種蛋糕同泡芙。飲品櫃就有汽水同道地解茶,十分多樣化除左飲品,仲有D凍盤,例如沙律菜、凍豆腐同墨魚,三樣我地都有試,中規中矩我地今次食既係竹放題,有96品選擇,餐廳以QR code形式下單,十分方便一坐低店員就送上一個牛肉拼盤,可以比我地試食左唔同種類既牛,好貼心呀!雖然望落個燒爐同其他燒肉餐廳比係相對細D,但係兩個人食既話我又覺得岩岩好,同埋個盤夠深,所以唔怕D油會彈到件衫我欣賞呢間餐廳係佢會依你選既件數而上,因為食親放題就會樣樣都想試,但有時叫一份餐廳會比太多,食唔哂就比較浪費。雖然餐廳好多客,但係上菜速度都幾快,我幾滿意~睇得出佢D海鮮都好新鮮,青口燒起好好食我好中意食呢個炸池魚,配沙律醬好夾甜品就正常放題標準我覺得最好食既就係呢個美國牛肩肉,佢有好多味比我地簡,有辛味汁、味噌、塭味同竹炭燒汁味等,最惹味係辛味除左牛肉,都有豬同雞選擇,極力推薦香草味雪糕係Cocoberry,除左杯裝雪糕仲有唔
一入去就見到甜品同飲品櫃,甜品方面有4種蛋糕同泡芙。
飲品櫃就有汽水同道地解茶,十分多樣化
睇得出佢D海鮮都好新鮮,青口燒起好好食
我好中意食呢個炸池魚,配沙律醬好夾
甜品就正常放題標準
除左牛肉,都有豬同雞選擇,極力推薦香草味
雪糕係Cocoberry,除左杯裝雪糕仲有唔同口味既雪條
呢間燒肉無論係肉類、小食、甜品同飲品都好多選擇,大家可以一試