網上見到呢間餐廳做緊生日優惠,平日只做午市同晚市,星期五六日晚上就更加熱鬧,所以我哋一早已經book定位慶祝生日🎉當晚去到餐廳全場爆滿,氣氛不錯;不過我哋比較喜歡寧靜環境下享受美食,於是選擇在戶外用餐,感覺有點像置身在離島,遠離煩囂一樣,心情非常放鬆及舒適!食物方面:我哋點咗三個主菜份量啱啱好🤭🍖 燒原條豬肋骨配薯條•秘製烤肉醬 $208豬肋骨燒得又香又脆口,份量十足,肉質鮮嫩多汁,放入口啖啖肉,配上秘製烤肉醬味道更非常出色亦是加分之處~帶來一點甜酸味道,十分開胃,小朋友都好鍾意食!🥩紐西蘭穀飼西冷配薯條 $208 選擇了medium well粉嫩肉質多汁, 烤得非常香口又易入口!而薯條熱辣辣炸得金黃又香脆,小朋友食到停唔到口🤭🍄‍🟫黑松露大啡菇長通粉 $138黑松露又濃又香,份量都唔少;精髓在於隻大啡菇最後兜埋d汁一齊食實在太棒了👏✨另外各加$48 可以upgrade為套餐包括有蒜蓉多士及餐湯,送咖啡或茶甜品🍰方面:由於生日訂座即送甜品一件及免費畫碟服務,我哋揀左芝士蛋糕,味道不會太甜太濃,淡淡嘅芝士,蛋糕質感軟硬適中,甜品控嘅我哋都表示很滿意👍環境:🌟🌟🌟🌟🌟衞生:🌟🌟🌟🌟味道:🌟

食物方面:
我哋點咗三個主菜份量啱啱好🤭