2024-07-12
#christine開飯日記 好耐冇去屯門搵野食,上網成日見到有人講依間海南雞好抵食🤭佢個位置都幾方便,一落輕鐵就到,好易搵到🥰餐廳坐位都好闊落,而且裝修都好新淨🌟招牌海南雞飯($62)男朋友就叫左佢嘅招牌海南雞飯,雞肉好嫩滑而且油飯都做得好香☺️份量都幾足架🙈男朋友都話食唔晒😂😂🌟豬頸肉喇沙摻摻($75)我自己就叫左喇沙,佢嘅湯底都唔錯,好香椰奶嘅味道☺️而且油面同米粉嘅比例都做得幾好,每一啖都可以食得2款麵😍口感正。佢嘅豬頸肉麵燒都幾好,唔乾身又有肉汁keep到我地仲叫多左2款小食,味道都唔錯架🥰🌟斑蘭咖央多士($30)厚厚嘅牛油🤣睇到都覺得佢邪惡🙈食埋好香牛油味之後就有淡淡嘅咖央醬味,如果做下午茶甜品都唔錯,不過最好就同朋友share🙈因為我食左半份已經飽左Lu🤣🌟馬六甲炸魚餅($22)魚餅做得好彈牙👍而且佢混左一啲香料入個魚餅度,令到魚餅嘅味道更加香口豐富☺️🍴大哥雞飯去骨海南雞 (H.A.N.D.S) (屯門)📍屯門屯門鄉事會路2A號愛定商場(H.A.N.D.S.) N區1樓N115-N116號舖
好耐冇去屯門搵野食,上網成日見到有人講依間海南雞好抵食🤭
🌟招牌海南雞飯($62)
🌟豬頸肉喇沙摻摻($75)
我地仲叫多左2款小食,味道都唔錯架🥰
🌟斑蘭咖央多士($30)
🌟馬六甲炸魚餅($22)
🍴大哥雞飯去骨海南雞 (H.A.N.D.S) (屯門)