2023-07-19
👦🏻👧🏻揀咗$469日本產黑毛和牛放題套餐,有好多款和牛部位🐮,包括上牛肋肉、上牛脊肉、上辣椒肉、炙燒shabu shabu牛脊肉、炙燒壽喜燒牛脊肉等等。👦🏻👧🏻最愛炙燒壽喜燒牛脊肉,記得order埋黑松露月見汁,好味到一試難忘🤤海鮮方面有牛油蒜蓉燒廣島蠔🦪、牛油燒日本產帶子、牛油醬油燒魷魚仔🦑等等。👦🏻👧🏻最愛牛油醬油燒魷魚仔🦑,燒熟後好香魷魚味同牛油香味,食落仲好juicy,Encore咗幾次!甜品方面有朱古力棉花糖、燒香蕉🍌、燒菠蘿🍍、迷你吉士味鯛魚燒、迷你紅豆味鯛魚燒🫘等等。👦🏻👧🏻最愛迷你吉士味鯛魚燒,煙煙韌韌既外皮似冰皮月餅個皮,包住滿滿既吉士醬,好好味。依架做緊夏祭限定🎏,有芝士拉絲系列🧀既雞翼、腸仔、竹輪同粟米粒🌽等等。仲可以將已經淋上特辣調味配方辛口燒肉醬汁🌶️嘅牛肋條燒熟,並將三重芝士放上爐上燒溶,然後將肉沾滿芝士拉起😋!唔食辣既朋友仔,可以點唔辣既肉類試下架,好玩又滋味👍🏻!店員提醒我地呢個套餐可以免費升級波子汽水無限暢飲🩵,即刻order支飲下😆。食飽之後出去自助吧,吱咗杯波子汽水味雪糕🍦,食落好似飲緊波子汽水咁,一樣味道架🤩!食完之後拎番張收據去門口位,可以玩「
食完之後拎番張收據去門口位,可以玩「千本引」拉繩小遊戲🪢,呢個係日本一種抽獎方法,每一條繩子連接獎品一份🎁,客人可以自己揀任何一條繩子,拉起繩子,就有該份獎品。👧🏻抽到$29 餐飲優惠券🫶🏻 其他禮物仲有夏日祭典玩具/零食。
📍 日本黒毛和牛焼肉 牛太 (錦薈坊) (屯門)
屯門屯隆街1號錦薈坊3樓338-343號舖
#夏日限定 #黑毛和牛燒肉 #牛太 #屯門 #放題 #芝士x辛辣燒肉 #燒肉放題 #波子汽水雪糕 #屯門美食 #香港美食