2021-05-10 715 views
今日黎左食屯門輕鐵何福堂站既soulgood🍝 好耐無黎呢頭喇 中學成日黎食打冷🥶鋪頭細細,二人主理,煮野食需時,最好預番多啲時間先去食🤣 「意式番茄大蝦扁意粉$108」覺得呢個最好味!大蝦爽彈,有成5-6隻,個汁酸甜度岩岩好又夠濃郁,每啖意粉都掛到啲蕃茄汁,一啖接一啖食唔停😬「香煎帆立貝蘆筍扁意粉配忌廉海膽汁$138」個名同賣相都好吸引!帆立貝好大粒又彈牙~ 意粉軟硬度適中,蘆筍份量好多,個汁似忌廉白汁多啲,無海膽味,不過都幾好食既😙「小食拼盤 $158」有齊炸雞翼、炸洋蔥圈、炸芝士、忌廉蟹餅、豬肉雞肉腸、薄餅~ 滿足哂食炸野既口癮🤩「香草燒原隻無骨春雞配薯蓉$148」無骨春雞有啲啲失望,唔係好夠味,同埋似普通雞扒多啲,有改善空間🙂 反而配菜就唔錯,沙津酸酸甜甜好開胃,薯蓉都夠香滑~野食份量都幾大份,價錢合理,又坐得幾舒服,會推薦大家食意粉❣️

鋪頭細細,二人主理,煮野食需時,最好預番多啲時間先去食🤣

「意式番茄大蝦扁意粉$108」

「香煎帆立貝蘆筍扁意粉配忌廉海膽汁$138」

「小食拼盤 $158」

「香草燒原隻無骨春雞配薯蓉$148」

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)