2021-04-30 194 views
::::::::::::::::::::::::::::::一間位於屯門既細餐廳餐廳如其名 小小既角落享受下午茶小編就揀左去呢間餐廳食!❤️::::::::::::::::::::::::::::::▫$45 屯門牛呢個包既餡料極為豐富 有蛋🥚 蘑菇🍄 芝士🧀 煙肉🥓同蕃茄🍅芝士融得岩岩好融合曬所有既材料一啖食落好滿足而且呢個包系牛角包做底牛角包好酥軟 口感好好😍▫️$38 雪山朱古力 一杯有佈置既朱古力上面有cream Cream上曬滿朱古力粉望落幾靚😏飲落少甜 可以考慮叫少甜✅▫️$25 芝士奶蓋四季春茶加珍珠 (+$4)個芝士奶蓋係偏滑同軟身口感似係有芝士味嘅奶泡下面嘅茶底都比較濃之前未飲過四季春茶飲完覺得都OK😗加咗珍珠令杯飲甜咗少少鍾意甜嘅朋友仔就啱晒你啦🤡▫️$29 單骨雞翼 原本諗住兩三隻原來都有八至九隻🤣都多個雞翼炸得岩岩好而且啲肉好滑嫩 佢個醬幾好食 千鳥醬加啲魚籽點醬層次提升左😆::::::::::::::::::::::::::::::環境服務 📸 9/10環境其實吾差 細得落感覺舒服一個人去食都吾怕😉有啲植物放枱 可能就會少少蚊整體嚟講都好好店員態度和藹親切🤩簡直系一間

一間位於屯門既細餐廳

上面有cream
Cream上曬滿朱古力粉
望落幾靚😏
飲落少甜 可以考慮叫少甜✅

▫️$25 芝士奶蓋四季春茶加珍珠 (+$4)
個芝士奶蓋係偏滑同軟身
口感似係有芝士味嘅奶泡