2021-05-15 767 views
第一次去到三聖食野,差啲蕩失路,不過其實輕鐵三聖站行10分鐘內就到。後尾餐廳老闆教落原來可以係附近搭港鐵接駁巴士K52返屯門西鐵站落,方便好多!餐廳裝修乾淨企理,啲位都坐得舒服。我地一坐底就比pizza 吸引左,叫左意式辣肉腸茴香薄餅拼印度烤雞薄餅($112),佢可以雙拼咁樣揀,只係額外加多$10。pizza都算幾足料,而且芝士拉絲目測至少15cm🤣🤣 餅底厚度適中,少少脆身,食落都軟熟。印度烤雞幾重香料味,正常發揮。意式辣肉腸嗰塊就比較惹味,有兩款香腸,味道都幾豐富,但亦都唔會太鹹。另外我哋仲叫咗印度咖喱羊肉配烤包($89)。原本咖喱淨係午餐先有,但係我哋膽粗粗問夜晚可唔可以有得嗌,結果侍應走入廚房問完之後話可以特登整俾我哋😆個咖喱微辣同埋偏甜,食落唔算太油,我同朋友都唔係好食得辣,覺得味道啱啱好!成碟總共有四至五舊羊肉、兩三舊薯仔,仲有四件烤麵包跟😛羊肉食落冇乜羶味, 不過我就覺得可以再煮得腍啲。朋友仲叫咗一杯芒果拉西($38),開頭仲驚會太甜,但係飲落甜度啱啱好,芒果味好香濃!飲完開胃唔會覺得漏,絕對係加分😁最後必須要讚下老闆十分熱情好客,會主動走埋嚟介紹餐牌嘢食,埋單之後仲教我

餐廳裝修乾淨企理,啲位都坐得舒服。

最後必須要讚下老闆十分熱情好客,會主動走埋嚟介紹餐牌嘢食,埋單之後仲教我哋坐巴士🤩加上呢間餐廳主打多國菜,其實仲有好多選擇,只係我哋得兩個人食唔到咁多😂如果一班朋友嚟應該可以試多啲嘢!
2021-05-07
Type of Meal