2022-12-07 55 views
🧒🏻👧🏻好鐘意行屯門市廣場,有好多新餐廳同cafe😍 今次介紹呢間係我哋去過幾次既韓式餐廳,佢地主打韓式炸雞同蛋包飯,仲有主菜、甜品同小食揀。蜜糖有骨炸雞炸雞可以揀有骨/無骨,我地鍾意鐘意有骨多啲,雞肉比較嫩滑~ 有六種口味選擇,包括原味、黑炸醬、初雪芝士、甜辣、醬油蒜頭同蜜糖味,🧒🏻👧🏻最蜜糖味🍯!雞肉炸到外脆內嫩,外皮沾上惹味既蜜糖,好滋味!配菜有炸過既韓式年糕同薯條,年糕口感煙韌,薯條好香脆!😍慢煮羊膝配薯條慢煮方式烹調羊膝,羊肉口感軟腍。但羊膝煮得唔夠熱,食到入面發覺有啲冰凍,可能羊肉厚身,入面未煮夠熱。橙色怪魔沙冰👧🏻見到隔離枱客人既飲品造型好可愛,於是就跟叫咗杯橙色怪魔沙冰,原來係配合萬聖節主題嘅期間限定沙冰!用咗熱情果,鮮橙奶,朱古力製成嘅沙冰,熱情果味好出,味道酸酸甜甜~📍 반찬앤쿡 Banchan and Cook (屯門市廣場) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場一期2樓2253A,2253B,2255及2256A號舖

2022-11-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)