2024-11-07
呢啲天氣最好就恰下恰下🫕,今晚就係去左好受歡迎既台式火鍋試下,🐮🐷🦐🦪放題仲要生啤🍻任飲😱呢晚同朋友好彩訂左位黎食,勁多人呀我地揀左Top1既澳洲200日殼飼牛+日本北海道產四元豚120分鐘食到飽套餐😋湯底揀左推介 麻痺鴨(台灣麻神鴨血鍋)推介 紅燒火牛(紅燒和牛湯鍋)呢兩個鍋嘅湯底我哋都好鍾意💗大家都可以叫自己想試既湯底👍🏼我哋即刻order 左唔同款嘅牛肉豚肉,牛舌,肉質真係好唔錯, 仲有超鍾意嘅海鮮頂頂大蝦🦐同埋美國大蜆😋又大隻又新鮮,叫完再叫👍🏼😋仲有小食最開心✨係佢個套餐包埋台式飲品🥤🧋仲有生啤任飲😱不得了😂即刻要啤啤佢啦,呢個價錢又食又飲真係好抵呀👍🏼自助區都好多野揀,菜既種類都好多,啱哂我平時冇咩機會食菜,係到可以係咁食😆丸類同麵都好多選擇,👍🏼👍🏼👍🏼 去埋醬料區, 有齊曬我 最鍾意嘅配料,正呀好彩食雪糕有第二個胃😂仲可以自己整返杯雪糕🍦好滿足
今晚就係去左好受歡迎既台式火鍋試下,
湯底揀左
推介 麻痺鴨
(台灣麻神鴨血鍋)
推介 紅燒火牛
(紅燒和牛湯鍋)
呢兩個鍋嘅湯底我哋都好鍾意💗大家都可以叫自己想試既湯底👍🏼
最開心✨係佢個套餐包埋台式飲品🥤🧋