2023-12-12 16 views
車仔麵舖頭而家真係愈黎愈少了~難得呢到價錢OK之餘食物都高質,如果有間開係屋企樓下肯定會成日食肥死三餸一麵 $44-必食牛筋腩、咖喱豬皮、牛柏葉、豬骨清湯、惹味甜辣汁、粗麵啲餸嘅份量真係嚇親我,牛筋同豬皮都係大大舊,牛柏葉好爽口~料全部都好足,加上個汁甜甜辣辣好開胃四餸一麵 $57-五香牛筋、肥牛、蟹籽包心爆丸、響鈴卷、豬骨清湯、自製沙嗲醬、烏冬啲料同另一碗一樣好足料,但呢碗就加左2蚊試佢個自製沙嗲醬,滿滿嘅花生香,超濃郁,撈埋個烏冬無得輸!爽脆藤椒魚皮(大) $42份量比我想像中仲要大份呢~魚皮好爽口🐟🐟 唔算太辣但係夠麻味👌關東煮蘿蔔 $20散嗌的蘿蔔~關東煮汁超!好!食!清清甜甜配上蘿蔔本身的甜汁但同時又好爽口~凍檸茶(跟餐價) $8凍豆漿(跟餐價) $8

三餸一麵 $44
-必食牛筋腩、咖喱豬皮、牛柏葉、豬骨清湯、惹味甜辣汁、粗麵

四餸一麵 $57

爽脆藤椒魚皮(大) $42