早兩晚,同 honey 入咗屯門市廣場行街,行到噤上下肚仔餓,見好耐冇据扒,就諗住係市廣場搵間,點知行極都冇間啱心水,去到椰林閣本來想入去,不過見到佢哋打仗噤,我一心想同 honey 慢慢 sweet sweet 噤嘆個情調晚餐嫁嘛,見佢哋噤嘅勢,都唔方會俾我安安落落坐係度慢慢食慢慢坐,所以都冇入到去。一時醒起,諗起何福塘果度好似有間扒王,上嚟openrice check 確定仲在生,就行咗過去!唔知係咪屯門市廣場果間摺咗之後,冇咩人記得何福塘果間,入到去,好靜..(清靜),環境 very good,暗暗哋嘅燈光,啱哂!門口大大隻字寫住鐵板餐 20% 割價,做緊好多優惠。因為honey唔鍾意我係人哋餐廳影相,佢話好怪喎,所以冇影到相。好彩我都記得幾個價錢 ~ 老實,我覺得扒王嘅扒都滿意,唔似得人哋話得噤差,講真,一百蚊唔洗有個扒餐,坐得又舒服,都算係噤拉!.. 我上次係元朗安娜,排哂隊,又話點好點好,啲扒咪又係"梳打"牛扒,就要坐得唔舒服添!講講吓,都好耐冇去過金鳳据扒,下次去吓先!參考價錢:美國特選縠飼西冷扒 $82扒王牛柳 $76紐西蘭肉眼扒$72扒王雜扒 $72

好彩我都記得幾個價錢 ~

講講吓,都好耐冇去過金鳳据扒,下次去吓先!

參考價錢:

美國特選縠飼西冷扒 $82
扒王牛柳 $76
紐西蘭肉眼扒$72
扒王雜扒 $72

2011-03-17
  • 美國特選縠飼西冷扒 ,扒王牛柳,紐西蘭肉眼扒