2020-02-24 13 views
有日放工約咗朋友係屯門食飯,朋友介紹咗去依家泰國餐廳度食野,原來屯門有好多泰國野食呢間餐廳就係最近新開價錢做好抵,入到去我哋都好肚餓所以叫咗好多野食第一樣要嘅就係主菜泰式雞肉炒金邊粉,因為我自己唔太鍾意食海鮮所以就叫左雞肉,金邊粉酸酸甜甜同埋啱啱炒好所以好有鑊氣然後仲叫咗一啲小食,串燒就係泰國必食嘅嘢,價錢唔貴份量好多,沙嗲汁好入味,建議再叫雞肉串燒因為食落去好滑同埋好入味然後叫咗一個蒜蓉炒馬拉盞,味道有少少鹹同埋口感有少少乾但係做得幾好食,鍾意重口味嘅朋友應該都會鍾意然後我哋見到其他人都有食雞肉海鮮咖喱包,睇落去個賣相好靚所以就叫咗,嚟到個份量真係好多而且咖喱汁好香食落去同麵包好夾,不過麵包就冇想像中咁脆口不過都好食嘅整體來講呢間餐廳嘅CP值都幾高餐廳值得一試

整體來講呢間餐廳嘅CP值都幾高餐廳值得一試

$150 (Dinner)