之前係青衣食過佐賀嘅火鍋,感覺唔錯,前一排見到屯門都開咗分店即時bookmark 嗰陣見到門口太多人等位,所以隔咗一排搵個平日去食,唔洗同人迫今日六點幾去到餐廳,好彩唔洗等位可以直入餐廳係新開張,所有嘢都好新亦都冇油煙味,座位都好好坐!今次食左美國和牛放題,有96款食物,甜品,雪糕,飲品,前菜可以係自助櫃拎,飲品除咗一般嘅汽水,無糖茶,仲有熱朱古力,咖啡等等🤟🏻嚐味燒肉盛坐低無耐,職員就攞咗呢盤肉過嚟,睇落唔係好多,但食完都有幾分飽呢幾款肉入面我最鍾意骨付牛肋肉,有較多嘅油脂,感覺似牛仔骨,骨邊位既肉特別香同有肉味而枱上嘅燒汁亦都同燒肉好夾牛舌 & 和牛牛肩肉燒完嘅牛肩肉都有牛肉香味,肉質唔錯,雖然未到日本和牛入口即溶,但肉質都軟淋同有較重既肉味,而牛舌就有較多油脂,燒完肉質夠爽彈食到中後期,燒肉配生菜,冇咁膩可以食到幾塊另外呢到都有唔少炸物,蔬菜,雞肉,豬肉同海鮮選擇,炸物質素都幾好,落單後送上枱都熱辣辣,特別係魷魚天婦羅好香口👍🏻蔬菜都好新鮮,特別係菇類,配上牛油去燒,香口得黎又有濃濃既菇味
今日六點幾去到餐廳,好彩唔洗等位可以直入

嚐味燒肉盛

而枱上嘅燒汁亦都同燒肉好夾

牛舌 & 和牛牛肩肉
食到中後期,燒肉配生菜,冇咁膩可以食到幾塊