2022-01-31
最近都係避免堂食,所以買外賣多,平時見人推介屯門呢間漢堡店都想試,今日經開就買左外賣番屋企食😋一來高汁,二來佢夠💛,當支持下小店💛八安士美國prime牛肉漢堡 $118塊牛肉有5毫子咁厚🤩入面淡粉紅色唔會煎到過左火,厚肉多汁,入面肉質嫩滑。芝士亦都本整到半溶狀態,超正,抵食🧡小龍女漢堡 $68見個名咁得意就試下,入面有黑松露醬炒菇菇🤣煙肉、洋蔥牛肉等等,啱我口味!個人勁鍾意黑松露,估唔到菇菇夾漢堡都幾正,牛肉就正正常常加左洋蔥相對另外兩個漢堡冇咁漏💛香草羊過漢堡 🍔$88叫得菇菇冇理由唔叫埋羊過🤣漢堡扒用羊腿肉整成,唔算太羶,加埋青檸蒜蓉醬勁惹味,成個組合都好邪惡,偏向重口味啲啲Combo (薯條🍟及飲品🥤)+ $18 本身combo 就加$18有薯條同汽水,但因為驚外賣番去薯條會淋晒所以就加錢揀左其他小食,如果飲果汁🧃或者咖啡☕️就另外加錢。飲品見幾特別有土耳其汽水就揀左。三隻味都唔錯,偏甜🧡脆炸雞條🍗 +$5外面炸到脆卜卜,大約有6-8條,見佢啲醬要加錢,如果有醬送埋就好啲,偏乾左少少💛芝士波 🧀+ $10芝士波有4粒,都幾大粒,見相啲人可以拉絲,可能我外賣凍左拉唔到,建議食呢個要堂
💛八安士美國prime牛肉漢堡 $118
🧡小龍女漢堡 $68
💛香草羊過漢堡 🍔$88
Combo (薯條🍟及飲品🥤)+ $18
🧡脆炸雞條🍗 +$5
💛芝士波 🧀+ $10
芝士波有4粒,都幾大粒,見相啲人可以拉絲,可能我外賣凍左拉唔到,建議食呢個要堂食
💛水牛城雞翼🐔+ $10
呢個雞翼加得過,有3隻,辣味剛剛好
🧡炸芝士蘑菇雞翼🐔 (3pc) $48
見人地食話好正所以就叫左☺️冇骨係入面,啖啖肉,包左芝士蘑菇,半溶嘅芝士超級正😋,推介👍🏻👍🏻