2019-12-03 99 views
屯門景峰有間西餐廳,雖然地方唔算好大,但我覺得坐得幾舒服。見到佢地有户外位添㗎!呢到係行酒吧西餐廳風格,見到drink menu有唔少酒精飲品,不過我今次就冇叫到啦。.叫咗BBQ豬仔骨同龍蝦意大利飯,各加45蚊就轉set,計番即係ard$200一個dinner set,價錢都合理。我幾鐘意個BBQ豬仔骨!調味剛好,而且都幾多肉食😚豬仔骨底下仲有薯條,滿足到我呢個薯條怪👻龍蝦意大利飯有半隻龍蝦🦞意大利飯味道都OK,只係我實在太懶覺得食龍蝦好麻煩😂整體食物質素都唔錯。另外仲加咗$22要咗一份兩串嘅鹽燒牛舌,牛舌都算厚身,食落不過不失。.特別一提!我加咗$8轉餐飲做Iced Chocolate,本身都以為係普通凍朱,點知一上枱發現係上面有一大pat cream嘅凍朱🤩同行朋友本身叫咗其他飲品,但都即刻問店員可唔可以轉凍朱🤣
屯門景峰有間西餐廳,雖然地方唔算好大,但我覺得坐得幾舒服。

見到佢地有户外位添㗎!
我幾鐘意個BBQ豬仔骨!調味剛好,而且都幾多肉食😚
美式BBQ豬仔骨配薯

豬仔骨底下仲有薯條,滿足到我呢個薯條怪👻
龍蝦意大利飯有半隻龍蝦🦞
意大利飯味道都OK,只係我實在太懶覺得食龍蝦好麻煩😂

整體食物質素都唔錯。
另外仲加咗$22
波士頓龍蝦意大利飯
要咗一份兩串嘅鹽燒牛舌,牛舌都算厚身,食落不過不失。

特別一提!

同行朋友本身叫咗其他飲品,但都即刻問店員可唔可以轉凍朱🤣