2024-12-12 0 views
今天我去咗屯門的 Dineland,環境已經開始有聖誕嘅裝飾😍**龍蝦湯 🦞🍲** 呢碗龍蝦湯真係好正!湯底濃郁,龍蝦味十足,仲有啲香草嘅味道,喝落去好暖心。口感滑溜,完全唔會膩。**海鮮龍蝦汁意大利飯 🍚🦞** 呢碗意大利飯真係好吸引,飯粒吸咗龍蝦汁,味道入面濃濃,海鮮新鮮得嚟,仲有啲蝦仁同貝類🐚**蒜片辣椒橄欖油活蜆意粉 🍝🦪🌶️** 呢碟意粉簡直係一個驚喜!蒜味濃郁,辣椒添咗啲刺激,活蜆又鮮又彈牙,意粉煮得剛剛好,口感一流**焦糖燉蛋 🍮✨** 最後,呢個焦糖燉蛋真係完美收官,滑滑地,一入口就融化,焦糖層唔會太甜,剛剛好,搭配燉蛋的香滑,真係一個理想嘅甜品。總括來講,Dineland嘅食物質素高,服務又好,絕對值得一試!下次再嚟一定要再點多啲! 😋❤️🥳🌟🍽️🌊🎉🍤🧄🌿🥂🍷🍋🧀🌶️🌾🌈🌏🎈🍭🍫🍰🥕🍉🍊🍎🍇🍓🍌🍍地址:DINELAND (屯門)屯門良德街3號豐連地下1號舖

**龍蝦湯 🦞🍲**

**海鮮龍蝦汁意大利飯 🍚🦞**

**蒜片辣椒橄欖油活蜆意粉 🍝🦪🌶️**

**焦糖燉蛋 🍮✨**

地址:DINELAND (屯門)
屯門良德街3號豐連地下1號舖